Σε ποιες ταινίες που θα βγουν τους επόμενους 12 μήνες πρωταγωνιστεί ο Robin Williams;

Σε ποιες ταινίες που θα βγουν τους επόμενους 12 μήνες πρωταγωνιστεί ο Robin Williams;
Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από το θάνατο του Robin Williams ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών. Για περίπου τέσσερις δεκαετίες το άστρο του γνωστού ηθοποιού έλαμψε χαρίζοντας στο κοινό εξαιρετικές ερμηνείες.

Ωστόσο, ο Williams άφησε πίσω του τέσσερις ολοκληρωμένες ταινίες οι οποίες αναμένεται να προβληθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες τους επόμενες 12 μήνες. Συγκεκριμένα, στις 19 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει στο σινεμά η ταινία Night at the Museum: Secret of the Tomb στην οποία ο ηθοποιός υποδύεται τον Teddy Roosevelt.

Ακόμα, πρωταγωνιστεί στην κωμωδία διακοπές «Merry Friggin’ Christmas» που θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 7 Νοεμβρίου. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι Wendi McLendon-Covey, Lauren Graham, Joel McHale, Candice Bergen, Jeffrey Tambor, Oliver Platt, Clark Duke, Tim Heidecker και Pierce Gagnon.

Επίσης, έδωσε τη φωνή του στο χαρακτήρα Dennis the Dog στην ταινία Absolutely Anything» που θα κυκλοφορήσει ενός του 2015. Μάλιστα, πρόσφατα πρωταγωνίστησε απέναντι από τον Bob Odenkirk στο δράμα του Dito Montiel «Doulevard» που έκανε ντεμπούτο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca.

Στο μεταξύ, η «20th Century Fox» έχει αναπτύξει ένα σίκουελ για την Mrs. Doubtfire που έγινε χιτ το 1993 και έμενε ο Williams να διαβάσει το σενάριο. Σημειώνεται πως είχε λάβει πρόταση να παίξει στην ταινία «A Film By Alan Stuart Eisner».

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...