Σοκ στη Νεμέα με βάναυση κακοποίηση 3χρονου από τους γονείς του (Βίντεο)

Σοκ στη Νεμέα με βάναυση κακοποίηση 3χρονου από τους γονείς του (Βίντεο)

Κατηγορία

kchalkiadakis
Κυριακή 08/05/2016 – 18:56

Σοκ στη Νεμέα με βάναυση κακοποίηση 3χρονου από τους γονείς του (Βίντεο)

ΕΣΒΗΝΑΝ ΤΣΙΓΑΡΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ… ΑΤΑΚΤΟΣ                                                                  

Έναν ατελείωτο εφιάλτη, που δύσκολα μπορεί να χωρέσει ανθρώπινος νους, βίωνε στα χέρια των ίδιων των γονιών του ένα τρίχρονο αγοράκι στη Νεμέα.

Το άτυχο παιδί υπόκειντο σε πρωτοφανούς αγριότητας βασανιστήρια από τους ανθρώπους που το έφεραν στον κόσμο, επειδή ήταν… άτακτο.

Το άκαρδο ζευγάρι, βουλγαρικής καταγωγής, έφτασε στο σημείο να εγκαταλείψει κλειδωμένο το 3χρονο αγόρι μέσα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι της περιοχής προκειμένου να το «σωφρονίσουν» για την ανήσυχη συμπεριφορά του.

Κάποια στιγμή, περίοικοι άκουσαν τα κλάματα και τα ουρλιαχτά του μικρού και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, φοβούμενοι ότι κάτι πολύ κακό συνέβαινε στο παιδί.

Δυστυχώς, οι φόβοι τους επαληθεύτηκαν με το χειρότερο δυνατό τρόπο, αφού μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν μέσα στην αποθήκη, στο δρόμο Νεμέας – Σκοτεινής, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Ο 3χρονος ήταν δεμένος πισθάγκωνα σε μία καρέκλα και είχε παντού στο σώμα του σημάδια από καψίματα από τσιγάρο, τα οποία είχαν σβήσει στο αθώο παιδικό κορμί του ο πατέρας του και η μητέρα του.

Αμέσως, το θύμα της βάναυσης κακοποίησης μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η 23χρονη μητέρα εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από ανώνυμη καταγγελία αγνώστου που τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα Νεμέας και ενημέρωσε ότι σε μια αποθήκη ακούει να κλαίει ένα μωρό παιδί.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε και εντόπισε στο Ναύπλιο την νεαρή Βουλγάρα, μαζί με τα άλλα δύο παιδιά της, ένα 2 ετών κι ένα βρέφος οκτώ μηνών, και την συνέλαβε, ενώ τα τρία παιδιά με εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας Κορίνθου παραλήφθηκαν από το Χαμόγελο του Παιδιού και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα.

Την ίδια ώρα, αναζητείται από τις αρχές ο πατέρας των παιδιών που δεν εντοπίστηκε, αφού βρίσκεται στο εξωτερικό.

Η 23χρονη οδηγήθηκε αυθημερόν στον εισαγγελέα υπηρεσίας Κορίνθου, ο οποίος της άσκησε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και την άφησε ελεύθερη, ενώ η υπόθεση θα οδηγηθεί σε τακτική ανάκριση.

Οι κάτοικοι της Νεμέας δηλώνουν συγκλονισμένοι με την απίστευτη ιστορία που έσκασε σαν βόμβα στη φιλήσυχη τοπική κοινωνία.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...