«Συστάσεις» σε Κουρουμπλή για πιο… ήπια επικοινωνιακή διαχείριση

«Συστάσεις» σε Κουρουμπλή για πιο… ήπια επικοινωνιακή διαχείριση

Πρώτο  θέμα συζήτησης στο κυβερνητικό στρατόπεδο και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν οι χειρισμοί του Π. Κουρουμπλή στον απόηχο της οικολογικής καταστροφής που προκλήθηκε στον Σαρωνικό μετά τη βύθιση του Αγία Ζώνη ΙΙ.

Κατά πληροφορίες, τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα ζητήθηκε από τα υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια «μία πιο ήπια επικοινωνιακή διαχείριση του ζητήματος». Κίνηση που καταδεικνύει ότι ουδείς στην παρούσα φάση είναι ικανοποιημένος με την κατάσταση, έτσι όπως έχει αυτή διαμορφωθεί. Συνομιλώντας άλλωστε κανείς με κυβερνητικά στελέχη, διαπιστώνει πώς από το Μαξίμου δε θέλουν να ρίξει λάδι στη φωτιά. Αντιθέτως, επιχειρούν να καταδείξουν ότι τα σημαντικότερα είναι τα θέματα ουσίας και πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα, αποφεύγουν να μιλήσουν για την επικοινωνία.

Σε αντίθεση ,πάντως, με όσους κριτικάρουν τον Π. Κουρουμπλή, υπάρχουν και οι συνάδελφοί του στο υπουργικό πως τον στηρίζουν. Οι εν λόγω φωνές, θυμίζουν ότι πέρα από τον υπουργό υπάρχουν ευθύνες και στους επιχειρησιακούς. «Όταν ολοκληρωθεί η έρευνα και ο έλεγχος τότε θα τα δούμε όλα», σχολιάζουν. Ενώ, για τα περί παραίτησής του στέλεχος της κυβέρνησης σχολιάζει πως «όσο πιο πολλά λέει το σύστημα, τόσο τον θωρακίζει».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/302367-Systaseis-se-Koyroymple-gia-pio-epia-epikoinoniake-diacheirise ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...