Τι τρέχει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την κληρονόμο της Topshop;

Τι τρέχει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την κληρονόμο της Topshop;

Κατηγορία

eri200
Δευτέρα 14/03/2016 – 19:22

Ronaldo Topshop heiress

Η 25χρονη Κλόι Γκριν έβαλε «φωτιά» στα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφότου δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία αφιέρωση του ποδοσφαιριστή, όπου την αποκαλεί «αγάπη μου Κλόι», γραμμένη στο πίσω μέρος ενός smartphone.

ty

Η βρετανίδα σελέμπριτι και κληρονόμος της διάσημης φίρμας ρούχων Topshop, πέρασε «24 ώρες απόλυτης τρέλας» όπως έγραψε η ίδια, στη Μαδρίτη. Στη φωτογραφία που «ανέβασε» στον λογαριασμό της, η ίδια μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ποζάρουν για μία σέλφι με αρκετά χαλαρή διάθεση.

Η Κλόι παρακολούθησε από τις θέσεις των VIP τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ρόμα για το Τσάμπιονς Λιγκ ενώ κατάφερε να εξασφαλίσει εισιτήρια και για τους προημιτελικούς.

po

Η γνωριμία του Κριστιάνο με την Κλόι μετράει κάτι λιγότερο από έναν χρόνο. Το περσινό καλοκαίρι, ο ποδοσφαιριστής ήταν προσκεκλημένος της οικογένειας της Κλόι στην θερινή κατοικία τους στη γαλλική Ριβιέρα.

Από τότε που χώρισε με το μοντέλο Ιρίνα Σάικ, δημοσιεύματα θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να συνδέεται με πολλές γυναίκες, κυρίως μοντέλα, καμία όμως από τις φήμες δεν επιβεβαιώνεται. Μήπως τελικά η περίπτωση της Κλόι είναι διαφορετική;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Κριστιάνο Ρονάλντο: Αγοράζει δεύτερο πολυτελές διαμέρισμα σε ουρανοξύστη του Ντόναλντ Τραμπ!

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...