Το επιχειρηματικό χωριό ανοίγει τις πύλες του την ερχόμενη Παρασκευή

Το ΄΄ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΄΄ ανοίγει τις πύλες του την ερχόμενη Παρασκευή με πολλές συμμετοχές αλλά και μεγάλη θεματολογία στις συνεδρίες που θα πραγματοποιηθούν.
Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου και ώρα 11.30 ο τέως Υπουργός και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Μάριος Σαλμάς θα αναπτύξει ειδική εισήγηση με θέμα ΄΄ Η Υγεία σήμερα ΄΄ αναλύοντας όλη την τρέχουσα κατάσταση στο χώρο αυτό. Στις 12.30 η λογοθεραπεύτρια κ. Πωλίνα Τσίγκα θα αναλύσει το θέμα ΄΄ Η λογοθεραπεία σήμερα και ο ρόλος της στα μικρά παιδία ΄΄ μια εκδήλωση που ενδιαφέρει όλους μας και που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη και εξέλιξη των παιδιών. Το απόγευμα στις 7 θα πραγματοποιηθεί η βασική συνεδρία με θέμα ΄΄ Οι αγροτικές προοπτικές του Δήμου Αγρινίου . Η εφαρμογή της νέας τεχνολογίας ΄΄ με βασικό ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρήστο Βασιλάκο και παράλληλα τις απόψεις τους θα εκφράσουν και εκπρόσωποι φορέων, συνεταιρισμών και οτα.
Καινοτομία αποτελεί η παρουσίαση του αυγοτάραχου τοπικού προϊόντος της περιοχής Μεσολογγίου αλλά και η γευσιγνωσία απο προϊόντα της ΒΙΟΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ, εκδηλώσεις που στοχεύουν στην προβολή και προώθηση των προϊόντων αυτών.
Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν και βραβεύσεις παραγωγών απο την ευρύτερη περιοχή. Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου σημαντική είναι στις 11 το πρωί η διοργάνωση της εκδήλωσης με θέμα ΄΄ Η ζωή στα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας ΄΄.
Αξίζει να τονιστεί σ συμμετοχή 40 και πλέον εκθετών που θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν προϊόντα και υπηρεσίες ενώ θα αναζητήσουν και πιθανές συνεργασίες.


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...