Τρόμος για τον «δράκο» του Αμαρουσίου

Τρόμος για τον «δράκο» του Αμαρουσίου

Κατηγορία

christos.papad…
Τρίτη 24/05/2016 – 15:49

Τρόμος για τον «δράκο» του Αμαρουσίου

ΕΥΣΩΜΟΣ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΜΥΩΠΙΑΣ Ο ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ

Του Δημήτρη Μπούρα

Τον πανικό έχει σπείρει στους κατοίκους του Αμαρουσίου και ιδιαίτερα στο γυναικείο πληθυσμό ο επικίνδυνος και αποφασισμένος για όλα «δράκος» που τα τελευταία 24ωρα έχει αποπειραθεί να βιάσει τουλάχιστον τρεις νεαρές.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο αδίστακτος άνδρας, ο οποίος παραμένει άφαντος παρά το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ, είναι αρκετά εύσωμος και φοράει γυαλιά μυωπίας με μικρό σκελετό.

Όπως επίσης προκύπτει από τις περιγραφές των θυμάτων του, είναι ηλικίας περίπου 30 – 35 ετών, και κατά τη διάρκεια των επιθέσεων φορούσε τζιν παντελόνι, κοντομάνικο μπλουζάκι και αθλητικά παπούτσια ενώ το δέρμα του είναι ανοιχτόχρωμο.

Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για μια ιδιαίτερα διαταραγμένη προσωπικότητα, που αποτελεί δημόσιο κίνδυνο.

Η δράση του λαμβάνει χώρα –προς το παρόν- στην πολυσύχναστη υπόγεια διάβαση της οδού Καποδιστρίου, εκεί όπου χθες επιχείρησε να βιάσει δύο γυναίκες με διαφορά μόλις δύο ωρών, και μάλιστα με το φως της ημέρας.

Αρχικά, στις 8 το πρωί προσέγγισε μια 28χρονη που διέσχιζε τη διάβαση και αφού την ακινητοποίησε με τη χρήση βίας προσπάθησε να ασελγήσει πάνω της όμως εκείνη έβαλε τις φωνές και τον ανάγκασε να τραπεί σε φυγή.

Παρόλο που η άτυχη κοπέλα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, εκείνος ατάραχος επέστρεψε στο σημείο στις 10 το πρωί και επιτέθηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε μια 30χρονη, που επίσης αντέδρασε έντονα και γλίτωσε τα χειρότερα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δράση του έχει ξεκινήσει λίγες ημέρες νωρίτερα, με το πρώτο κρούσμα να καταγράφεται την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο δράστης είναι Έλληνας και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις διαμένει στην περιοχή, την οποία γνωρίζει πολύ καλά για αυτό και καταφέρνει να διαφεύγει χωρίς να γίνει αντιληπτός από κανέναν.

Οι αρχές «χτενίζουν» τώρα την περιοχή του Αμαρουσίου για τον εντοπισμό του ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει και το υλικό από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων σπιτιών και καταστημάτων, που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τις κινήσεις του και το δρομολόγιο διαφυγής του.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...