Φεύγει ο Ζαγοράκης από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας;

Φεύγει ο Ζαγοράκης από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας;
Το ενδεχόμενο αποχώρησής του από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας φέρεται να εξετάζει ο Θοδωρής Ζαγοράκης, λόγω πιέσεων των οπαδών του ΠΑΟΚ, μετά την απόφαση αφαίρεσης τριών βαθμών από τον ΠΑΟΚ.
To θέμα, μάλιστα, φέρεται να έχει συζητήσει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», η τελεσίδικη απόφαση της ΕΠΟ να αφαιρέσει άμεσα τρεις βαθμούς από το μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, προκάλεσε τη μήνη των φίλων του Δικεφάλου, η οποία ταχέως μετουσιώθηκε σε πιέσεις προς τον υποψήφιο ευρωβουλευτή.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αισθάνονται ότι τέτοια μια κίνηση μπορεί να ταρακουνήσει τα νερά υπέρ του συλλόγου, καθώς ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η ενασχόλησή του με την πολιτική θεωρείται από πολλούς η αιχμή του δόρατος στο πλάνο Ιβάν Σαββίδη και για το διαχρονικό ζήτημα ρύθμισης των χρεών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ωστόσο, σε κανένα από τα μέτωπα που έχει ανοίξει ο ομογενής επιχειρηματίας, συμπεριλαμβανομένης και της υπόθεσης ανέγερσης αθλητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης, δεν φαίνεται φως στο τούνελ, έτσι και ο Ζαγοράκης, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο απόσυρσης της υποψηφιότητάς του.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...