Άνετα ο Λυγιάς το ντέρμπι της Β’ ΕΠΣΝΑ…

DSC_0071Άνετη νίκη για την ομάδα του Α.Ο. Λυγιάς απέναντι στον Αχιλλέα Γραμματικούς  στο Ξηροπήγαδο. Η  ομάδα του Λυγιά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού. Στο 32’ ο Πετσίνης με εκτέλεση πέναλτι  άνοιξε το σκορ  που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 54΄ο Πετσίνης με ωραία προσπάθεια επιχείρησε την σέντρα που βρήκε τον  ελεύθερο Τσίκα στο δεύτερο δοκάρι που με κεφαλιά έκανε το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Φούντζουλας έφυγε πίσω από την πλάτη της άμυνας και από θέση τετ α τετ νίκησε το Γεωργίου διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

 ΛΥΓΙΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ 3-0

 

Το φίλμ του αγώνα:

32’Γκοολ Πέναλτι σε ανατροπή του Λιανού από τον Καλπουζάνη εκτέλεση ο Πετσίνης 1-0

54’Γκοοολ  Ωραία προσπάθεια του Πετσίνη από αριστερά σέντρα στο δεύτερο δοκάρι στον ελεύθερο Τσίκα που  με κεφαλιά έκανε το 2-0

64 ‘Γκοολ Φεύγει στην πλάτη της άμυνας ο Φούντζουλας τετ α τετ δυνατό  συρτό διαγώνιο σουτ  3-0

74’ Απευθείας  φάουλ καλπουζάνη στο οριζόντιο δοκάρι διώχνουν οι ανυντικοι0

75’ Νικόπουλος πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή ξεπερνάει τον αντίπαλο πλασάρει και αποκρούει ο τερματοφύλακα ς

82’Μετά από εκτέλεση κόρνερ πετάγεται στην πορεία της  ο Γιανανακόπουλος  η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο και στην συνέχεια  μπλοκάρει ο Δούρος

88’ Γέμισμα του Δημητρόπουλου πετάχτηκε ο Βασιλόπουλος Π. στην πορεία της μπάλα ενστικτωδώς σε κόρνερ ο τερματοφύλακας

Α.Ο. Λυγιάς: Δούρος, Νικόπουλος Α., Βασιλόπουλος, Βεζάι, Λιανός( 62’ Τσιριμώκος), Ραυτόπουλος Κ., Τσίκας(65’ Νικόπουλος Β.,), Τόρε, Φούντζουλας, Ρετσίνας(60’ Δημητρόπουλος Β.), Πετσίνης.

Αχιλλέας Γραμ/κους: Γεωργίου, Αλεξανδρής, Γιαννακόπουλος, Γεραφέντης, Καλπουζάνης , Πελεκάνος, Παπαευθημίου, Κουνέλης (46’ Παπαδόπουλος), Πέτας(83’ Καματσούλης), Βίβας(46’ Χαραλάμπους), Καλαντζής.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...