Νέα ήττα για το Τρίκορφο…

 IMG_6199Ακόμη μια ήττα για την Α.Ε. Τρικόρφου  που αν και έφερε το παιχνίδι  στα ίσια στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου  δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα απέναντι  στον Όμηρο Νεοχωρίου. Σαν να μην έφτανε αυτό έχασε και δύο παίκτες με κόκκινη κάρτα κάνοντας τα πράγματα πιο δύσκολα για την συνέχεια. Η ομάδα του Όμηρου ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 22’ όταν ο Σεραφίγγος εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών πάσαρε στον Κούσουλα που έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίκτυα. Στο 52’ ο Αντρέας Γιαβρούτας του Γ. με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Αλλά στο  64’ ο Πασπαλιάρης θα πετύχει το δεύτερο τέρμα για την ομάδα του δίνοντας το διπλό στον Όμηρο.

 

 

ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟ – ΟΜΗΡΟΣ 1-3

Το φίλμ του αγώνα:

22’ Γκοολ  λάθος διώξιμο των αμυντικών το εκμεταλλεύεται ο Σεραφίγγος και με παράλληλη πάσα μέσα στην περιοχή βρίσκει τον Κούσουλα που κοντινό πλασέ κάνει το 0-1.

30’ Κεραυνός του Τσιφοπανόπουλου ελάχιστα άουτ.

35 Δυνατό σουτ του Βαλτογιάννη μπλοκάρει ο τερματοφύλακας

38’ Πλασέ Κούσουλα μέσα στην περιοχή διώχνει με υπερένταση ο τερματοφύλακας.

52’ Γκοοολ απευθείας  εκτέλεση φάουλ του Γιαβρούτα Α.Γ. μετά από φάουλ που κέρδισε ο ίδιος  γκολ 1-1

55’  Ωραίος συνδυασμός Πασπαλιάρη  με Λαγό πλασέ του δεύτερου μέσα από την περιοχή η μπάλα άουτ

64’ Γκοολ  Εκτέλεση κόρνερ  από τον  Τσιφοπανόπουλου ο  Σεραφίγγος κάνει την κεφαλιά πάσα στον Αποστολίδη κι αυτός με το στήθος στρώνει  στον Πασπαλιάρη που με σούτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-2. Στην φάση αυτή οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για οφ Σάιντ του Τσιφοπανόπουλου.1-2

65’ Κόκκινη Γιαβρούτας Α.Ν.

72’ Κάθετη πάσα του Πασπαλιάρη στον Λαγό μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα πλασάρει και αποκρούει  δύσκολα σε κόρνερ

75’ Κόκκινη Πετράκης

78’ Μόνος μέσα στην περιοχή ο Λαγός πλασάρει ο Φλωρόπουλος λέει όχι.

80’ Γκοολ Γύρισμα της μπάλας από πλάγια ο Αποστολίδης μόνος μέσα στην περιοχή ο Κουκουρδέλης  πλασάρει και στέλνει την μπάλα στα δίκτυα. 1-3

88’ Ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Αποστολίδη η μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Α.Ε. Τρικόρφου: Φλωρόπουλος, Κυρίτσης Γ.(85’ Ταμπάκης) , Μυλωνάς Α., Μυλωνάς Χ., Δημητρόπουλος, Κάκκος(77’ Γούλας), Γιαβρούτας Α.Ν., Γιαβρούτας Α.Γ., Μυτηλήνης, Πετράκης, Κουκούτσης (65’Δεδότσης Χ.).

Όμηρος Νεοχωρίου : Ράπτης, Κοσόβας, Τσιρώνης(34’ Ρισάνος), Κάκκος, Πασπαλιάρης, Βαλτογιάννης, Λαγός(82’ Μιχάλης), Σεραφίγγος(77’Κουκουρδέλης) , Αποστολίδης, Τσιφοπανόπουλος, Κούσουλας.

 ...........................



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...