Άνετα στον τελικό η ΑΕ Μεσολογγίου

DSC_0037Χωρίς να αντιμετώπιση κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα η ΑΕ Μεσολογγίου πήρε το εισιτήριο για τον τελικό το Κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας απέναντι στον Ολυμπιακό Παναιτωλίου με 5-1.

Η ομάδα της ΑΕΜ παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και παρ όλα αυτά κατάφερε και πήρε κεφάλι στο σκορ από νωρίς.

Στο 6’ καλοχτυπημένο κόρνερ του Πετσίνη από αριστερά πετάγεται στο πρώτο δοκάρι ο Μακρής και με προβολή κάνει το 1-0.

Στο 20’ ο σκόρερ μέχρι εκείνης της στιγμής του αγώνα Μακρής ,από δεξιά θα κάνει την σέντρα ο Τσιούνης θα προλάβει την έξοδο του Μπαλάφα και με κεφαλιά θα κάνει το 2-0.

Στο 25’ θα έχουμε την αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΜ στην θέση του Καντάνη θα περάσει ο Παλιάτσας ,ο οποίος θα είναι και το κλειδί για την μετέπειτα πορεία του αγώνα αφού και στα 3 γκολ που θα σημείωση η ομάδα του θα έχει συμμετοχή, και γενικά μια πολύ καλή παρουσία που αποδεικνύει ότι όποιος δουλεύει στις προπονήσεις κάποια στιγμή όταν θα του δοθεί η ευκαιρία θα την αρπάξει όπως λεμέ από τα μαλλιά και αυτό ακριβός έκανε ο μικρός της ΑΕΜ σήμερα.

Στο 30’ θα έχουμε την πρώτη καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Τσάτσο από αριστερά να εκτελεί το κόρνερ στο πρώτο δοκάρι θα πεταχτή ο Φραγκούλης που με τακουνάκι θα προσπαθήσει να παραβιάσει την εστία του Ρόκκου, ο οποίος με μια εκπληκτική απόκρουση στο αριστερό παραθυράκι της εστία του θα δίωξη σε κόρνερ.

Το πρώτο ημίχρονο θα κυλήσει χωρίς κάτι ιδιαίτερο στην συνέχεια.

Στο 63’ ο Παλιάτσας θα βγάλει την σέντρα από δεξιά με τον Πέντσα να κάνει το πλασέ και το 3-0.

Στο 67’ όμορφη εναλλαγή της μπάλας του Παλιάτσα με το Πέντσα με τελικό αποδέκτη τον Φράγκο που με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή θα κάνει το 4-0.

Στο 70’ ο Παλιάτσας θα γίνει αποδέκτης της μπάλας στην μεσαία γραμμή, θα κάνει την κάθετη μπαλιά προς τον Τσιούνη που θα τον βρει τετ-τα-τετ με τον Μπαλάφα και θα κάνει το 5-0.

Στο 81’ ο Ολυμπιακός θα κερδίσει πέναλτι μετά από ανατροπή του Μάρκου μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Μακρή, την εκτέλεση του θα αναλάβει ο Μπαλομένος κάνοντας το 5-1 που θα είναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Καλή η διαιτησία τον Κέκελου-Κωσταρά-Πυλαρινού με τον πρώτο να ελένχετε για μη καταλογισμό στο 51’ απευθείας κόκκινης κάρτας στον Μπαλάφα Κ.

ΑΕΜ:(Σταμάτης Σαρρής) Ρόκκος,Καντάνης(25’Παλιάτσας)Νούλας Β,Δάρδας, Μπαλαούρας,Νούλας Σ,Πετσίνης(63’Φράγκος)Μακρής,Τσιούνης,Πέντσας (70’Φάτσαλης)Χαρατσής.

Παναιτώλιο:(Άγγελος Πανέτας) Μπαλάφας Κ,Μπαλάφας Φ(65’ Μπαλομένος), Ντζάλας,Μολώνης, Τσιμπούκας(76’Ντίνος), Σιαλμάς, Μάρκος,Πανταζή, Φραγκούλης(65’Σερμετζέλης),Τσάτσος,Κουτσουβέλης.

Πηγή:aitosports.gr

..........



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...