Έκλεισε τη χρονιά με νίκη η Γλυφάδα…

SportsΚρισσαίος Χρισσού – Γλυφάδα 1-3

Με εκτός έδρας νίκη στο γήπεδο Χρισσού ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2012 η ομάδα της Γλυφάδας καθώς επικράτησε με 1-3 του τοπικού Κρισσαίου στον εξ αναβολής – λόγω μη προσέλευσης των διαιτητών τότε – αγώνα της 8ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Γλύφαδας ήταν πολύ καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στο 10’ απείλησε για πρώτη φορά έχοντας μάλιστα δοκάρι σε σέντρα σούτ του Χονδροκώστα.

Παρότι οι φιλοξενούμενοι είχαν των έλεγχο του αγώνα βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 29’ με κοντινή κεφαλιά του Δελή. Η ομάδα της Γλυφάδας απειλούσε συνεχώς αλλά ο τερματοφύλακας του Χρισσού ήταν εντυπωσιακός σταματώντας τις προσπάθειες των παικτών του Τζ. Ζέρβα , έτσι το σκορ του ημιχρόνου ήταν το 1-0. Στην επανάληψη η ομάδα της Γλυφάδας ανέβασε στροφές και έκανε την ανατροπή, στο 68’ το παιχνίδι στα ίσα με πλασέ έφερε ο Χ. Φλέγγας και στο 77’ έγινε το 1-2 με κεφαλιά του Γ. Φλέγγα ενώ η ομάδα της Γλυφάδας αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγο της αυστηρής αποβολής του Παπακωστόπουλου  με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στην φάση αυτή από τις διαμαρτυρίες που υπήρξαν αποβλήθηκε και ο προπονητής της Γλυφάδας Τζ. Ζέρβας. Μερικά λεπτά αργότερα και η ομάδα του Κρισσαίου έμεινε με δέκα παίκτες όταν στο 87’ ο Γκέρκο δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Χ. Φλέγγας  όταν μετά από εκτέλεση άουτ του Χονδροκώστα  που πέρασε και το τελευταίο αμυντικό πλάσαρε εύστοχα το Μακρύ κάνοντας το 1-3.

 

Γλυφάδα (Τζ. Ζέρβας) Μπίτης, Τρίγκας Ν. (46’ Γεωργακόπουλος), Αποστολόπουλος, Χονδροκώστας, Ταμπάκης, Παπακωστόπουλος, Φλέγγας Χ., Φλέγγας Β., Φλέγγας Ι., Φλέγγας Γ., Αμπνελσαλάμ.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...