Έναρξη Ακαδημιών & Τμημάτων μπάσκετ ‘’ΠΑΣ Ναυπάκτου’’ 2013-2014

Η «Ακαδημία» του «ΠΑΣ Ναυπάκτου»   λειτουργεί και φέτος [2013 – 2014], προσπαθώντας να ξεπεράσει τις δυσχέρειες που εμφανίζονται στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και στην έλλειψη αθλητικών υποδομών.  Πρωταρχικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος μας παραμένει η διαμόρφωση και η διασφάλιση ενός  φιλικού, παιδαγωγικού και αθλητικά υγιεινού περιβάλλοντος για τους μικρούς αθλητές μας, κάτι που το εγγυάται η επιστημονική στελέχωση των υποδομών μας.

Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπάκτου αρχίζουν την προπονητική τους δράση και τα παιδιά του Δημοτικού ακολουθώντας τα υπόλοιπα τμήματα που έχουν ήδη αρχίσει να «ιδρώνουν». Στις 10:00 τα παιδιά της Α-Β-Γ τάξης, στις 11:00 της Δ-Ε-ΣΤ τάξης και στις 12:00 τα παιδιά του Γυμνάσιου, θα ξεκινήσουν τη φετινή τους δραστηριότητα και θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα των προπονήσεων.

    Την οργάνωση των τμημάτων Basket και τα τμήματα Ανδρών – Εφήβων –Παίδων  έχει και φέτος ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα Basket και προπονητής , Γιώργος Σταθάτος (τηλ. 6977413057) .Τα τμήματα Μίνι – Προμίνι και τις τελευταίες τάξεις του Δημοτικού θα γυμνάζει και θα προπονεί   ο καθηγητής  Φυσικής Αγωγής, με μεγάλη αθλητική παρουσία  στα γήπεδα της Α1, Γιώργος Φλώρος (τηλ. 6944265050). Τα υπόλοιπα τμήματα του Δημοτικού καθώς επίσης και τα τμήματα Γυναικών και Κορασίδων αναλαμβάνει η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Παρθενία Βλαχοπούλου (τηλ. 6940585037).

    Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την λειτουργία των τμημάτων επικοινωνήστε με τους αρμόδιους προπονητές.

    Ευχόμαστε  σε όλους καλή Αθλητική Χρονιά.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...