Αποστόλης Τότσικας: Δεν είχα το «ψώνιο» να με γνωρίσει ο κόσμος

Αποστόλης Τότσικας: Δεν είχα το «ψώνιο» να με γνωρίσει ο κόσμος
Έγινα ηθοποιός για να γνωρίσω τον εαυτό μου και να εξελιχθώ
Για τη νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για την πορεία του στο χώρο του θεάτρου και των media μίλησε ο Αποστόλης Τότσικας σε πρόσφατη συνέντευξή του.

«Πιστεύω ότι ο κόσμος θέλει ελληνικές δουλειές. Και τις περιμένει κιόλας. Ευτυχώς, παρά την κρίση, ο ΑΝΤ1 ήταν ο πρώτος και ο μόνος που πήρε το ρίσκο να κάνει ένα ελληνικό σήριαλ, και μάλιστα μια μεγάλη παραγωγή, γι’ αυτό όλοι ευχόμαστε να πάει καλά. Είμαστε αισιόδοξοι. Είναι καλή δουλειά, γίνεται με πραγματική αγάπη, πέφτει πολύς ιδρώτας, δίνουμε πολλά και νιώθουμε ότι αυτό θα φανεί», δήλωσε ο ηθοποιός σχετικά με τη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο, «Μπρούσκο», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Όσο για το αν του απομένει καθόλου ελεύθερος χρόνος, με τόσο φορτωμένο πρόγραμμα, ο Αποστόλης απάντησε: «Μετά την “Οδύσσεια” του Ρόμπερτ Ουίλσον, αντέχω τα πάντα. Εκεί έμαθα τι σημαίνει πραγματική δουλειά. Ακόμα κι όταν δεν έχεις κοιμηθεί καθόλου, ακόμα κι όταν νομίζεις ότι δεν πηγαίνουν τα πόδια σου, να βρίσκεις δύναμη για ακόμη μία μέρα σκληρής δουλειάς. Είμαστε νέοι ακόμα. Αν δεν δουλέψουμε τώρα, πότε θα δουλέψουμε;» και συνέχισε στο περιοδικό «TV Box», λέγοντας: «Σε αυτή τη δουλειά δεν μπήκα, γιατί είχα “ψώνιο” να με γνωρίσει ο κόσμος. Μπήκα γιατί θέλω να μάθω. Να γνωρίσω τον εαυτό μου, να εξελιχθώ μέσα από τους ρόλους και τους ανθρώπους που θα συνεργαστώ. Δεν βλέπω ανταγωνιστικά κανέναν. Αυτό πολλές φορές θεωρείται κακό στη δουλειά μας, αλλά εμένα με ενδιαφέρει να βάζω ένα λιθαράκι για να γίνει καλύτερη μια δουλειά».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...