Βόμβα: Πρόβλημα με τα δελτία υγείας του ΠΑΟΚ και στο βάθος… ένσταση από την ΑΕΚ!

Έχει και… τρίτο ημίχρονο το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Ο διαιτητής του ματς διαπίστωσε πρόβλημα με τα δελτία υγείας του «δικεφάλου του Βορρά» κι η «Ένωση» έχει δικαίωμα να υποβάλλει ένσταση!Είδηση-«βόμβα» που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στη «μάχη» των «δικεφάλων» για τη δεύτερη θέση και το… σεντόνι.

Διότι προέκυψε πρόβλημα με δελτία υγείας ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ τα οποία δεν είναι θεωρημένα από τις 5 Ιούλιου, όπως μετέδωσε ο Τάσος Τσατάλης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 λίγη ώρα μετά το ματς στο ΟΑΚΑ. Ο Ντάνι Μακέλι, ο οποίος ήταν διαιτητής στο ματς του «δικεφάλου του Βορρά» με την ΑΕΚ, το αναφέρει στο φύλλο αγώνος κι ως εκ τούτου η «Ένωση» έχει δικαίωμα να κάνει ένσταση εντός 48 ωρών ώστε να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Πριν από την έναρξη του αγώνα ο τέταρτος διαιτητής της συνάντησης, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, φώναξε τους εκπροσώπους και των δυο ομάδων, Βασίλη Δημητριάδη και Χρήστο Καρυπίδη, και τους ενημέρωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα δελτία του ΠΑΟΚ διότι δεν είναι θεωρημένα από τις αρχές του μήνα. Εν τέλει 12 από τους παίκτες των φιλοξενούμενων από όσους αγωνίστηκαν στο ΟΑΚ είχαν αθεώρητα δελτία.

Μάλιστα, το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και στο ματς με Ολυμπιακό, αλλά και με Παναθηναϊκό που προηγήθηκαν. Ωστόσο, φαίνεται ότι ξέφυγε της προσοχής των αρμόδιων.

sport-fm.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...