Είμαστε η μόνη παράταξη που κατεβήκαμε με ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό και κοστολογημένο.Κάναμε αυτό που δεν κάνατε εσείς ούτε πριν αλλά ούτε μετά τις εκλογές.Είμασταν αυτοί που μιλούσαμε για τουριστικό καταφύγιο,όταν άλλοι πουλούσαν λαικισμό και μιλούσαν για μαρίνα και για τουρισμό επιπέδου Μυκόνου.

Αυτά τόνισε στην αρχή της τοποθέτησής του στο θέμα του Τουριστικού καταφυγίου κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δημοτικός σύμβουλος της ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ Γιώργος Ασημακόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο κ. Ασημακόπουλος τόνισε ότι την περίοδο κατά την οποία οι άλλοι πουλούσαν μεταξωτές κορδέλες και μιλούσαν για μαρίνα,η παράταξή του μιλούσε για Τουριστικό καταφύγιο.Η Ναύπακτος δεν μπορεί να σηκώσει μαρίνα και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να κατηγορηθούμε για μαξιμαλισμό.

Απεναντίας εσείς σκέφτεστε μικρά.Έχετε μπροστά σας μια περίοδο 3 ετών να διεκδικήσετε 4-5 εκατομμύρια.Παρουσιάσατε ένα τεχνικό πρόγραμμα 500.000 ευρώ που περιείχε Άμμο-Χαλίκι-Τσιμέντο.Στην αρχή της θητείας σας δεν είχατε σχέδιο.Προγραμματίζετε αντί για το τουριστικό καταφύγιο των 100 σκαφών,ένα μικρό λιμανάκι των 30 θέσεων.Τόσο μικρά σκέφτεστε.Καμία αναφορά σε θέματα “Έξυπνων δήμων” την εποχή που η υπόλοιπη Ελλάδα μειώνει κόστος.Δεν είναι πρόβλημα ότι η παράταξη Γούλα λέει πράγματα που δεν γίνονται,αλλά εσείς σκέφτεστε “μικρά” για τη Ναύπακτο και τη Ναυπακτία κατέληξε ο κ.Ασημακόπουλος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...