Θεσσαλονίκη: Λύκαινα εγκλωβίστηκε σε κάγκελα σπιτιού

Θεσσαλονίκη: Λύκαινα εγκλωβίστηκε σε κάγκελα σπιτιού
Θεσσαλονίκη: Λύκαινα εγκλωβίστηκε σε κάγκελα σπιτιού


20/02/2020 – 18:20

Ένα απίστευτο συμβάν έγινε στο χωριό Καστανάς της Θεσσαλονίκης, όταν οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού, είδαν έναν λύκο να έχει εγκλωβιστεί στις λόγχες της καγκελόπορτας της οικίας τους, αδυνατώντας να ξεφύγει.

Τον απεγκλωβισμό ανέλαβε ο «Αρκτούρος», προκειμένου να αποφευχθεί ενδεχόμενος θανάσιμος τραυματισμός, με τους ανθρώπους της φιλοζωϊκής και οικολογικής οργάνωσης να ειδοποιούνται για να… επέμβουν.

Ο άτυχος λύκος προφανώς αναζητούσε τροφή στο χωριό. Στην αναζήτησή του μέσα στις αυλές έφτασε στην καγκελόπορτα ενός σπιτιού όπου, προσπαθώντας την υπερπηδήσει, εγκλωβίστηκε και τραυματίστηκε.

Στο χωριό προκλήθηκε αναστάτωση και οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, το Δασαρχείο Θεσσαλονίκης, την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή, κτηνίατρο και την Πυροσβεστική, ώστε να απεγκλωβίσουν σώο το άτυχο άγριο ζώο.

Τελικά, την περίπτωση ανέλαβε ο «Αρκτούρος», προκειμένου κατά τον απεγκλωβισμό να αποφευχθεί ενδεχόμενος θανάσιμος τραυματισμός του λύκου. Παρά τον τραυματισμό του και την απώλεια αίματος, η κατάσταση της υγείας του λύκου είναι καλή, σύμφωνα και με το «Καταφύγιο των Κυνηγών».

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...