Γ. Καρατζαφέρης: Ίδιο πράγμα Τσίπρας και Μιχαλολιάκος!

Γ. Καρατζαφέρης: Ίδιο πράγμα Τσίπρας και Μιχαλολιάκος!
Ο Γ. Καρατζαφέρης είναι εδώ! Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ μίλησε στον Flash 96 και μετάξυ άλλων ταύτισε τον Αλέξη Τσίπρα με τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

“Στην πιο μεγάλη κρίση που είχε η χώρα έχουμε τον πολιτικό κόσμο χωρισμένο στη μέση. Οι μεν είναι με καταγγελίες, κραυγές, βαβούρες κλπ, Μιχαλολιάκος, Καμμένος, Τσίπρας κλπ. Από την άλλη πλευρά έχουμε τρεις οι οποίοι είναι ισοπεδωμένοι, έχουν σε μεγάλο βαθμό παραδοθεί στα κελεύσματα της κυρίας Μέρκελ και οι μεν πολεμάνε τους δε. Βλέπω πως επιχαίρουν για τις δυσκολίες ξέρω ‘γω ο Καμμένος, ο Μιχαλολιάκος, ο Τσίπρας, που για μένα ένα πράγμα είναι αυτοί. Το ίδιο πράγμα είναι”

EΡΩΤΗΣΗ: Τι σχέση έχει ο Τσίπρας με τον Μιχαλολιάκο;

“Όχι, όχι. Πολιτικώς!! Δηλαδή δεν κάνουν καμία πρόταση, θέλουν να ισοπεδωθεί ο απέναντι, άρα ταιριάζουν. Και προχθές μάλιστα συνυπήρξαν σε κάποια θέματα, ένα και δύο, ένα και δύο. Και κάθε μέρα θα συνυπάρχουν σε περισσότερα θέματα γιατί τους ενδιαφέρει αυτός ο άκρατος λαϊκισμός να ικανοποιηθεί. Δεν λέω ότι πολιτικά είναι το ίδιο πράγμα, σαφώς δεν είναι το ίδιο πράγμα, αλλά είναι ταυτισμένοι σε μια ευθεία. Λοιπόν, αυτό δε νομίζω ότι εξυπηρετεί τον τόπο. Εγώ το ίδιο θα έλεγα αν ήταν και ο Τσίπρας πάνω, ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να βοηθήσουν με προτάσεις. Το να τραβάμε το σχοινί από το πόδι που είναι δεμένος ο Σαμαράς δεν κερδίζουμε τίποτα”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...