Εκτροπή Κοτσανά στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο. “Θα σε θάψω πολιτικά” είπε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου πετώντας του στυλό.(Video)

-Έριξε στο “πρόσωπο” του προέδρου του δ.σ. το στυλό αποχωρώντας,ενώ του είπε:Θα σε θάψω πολιτικά.!!!

-Δεν έχει τέλος ο κατήφορος του θεσμού του δημοτικού συμβουλίου……

-Σικώλας-Κοτσανάς:Δείτε το διάλογο και τη συγγνώμη μετά την επιστροφή του στην αίθουσα που έκλεισε το θέμα.(Video)

Νέα ένταση υπήρξε χθες κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου,στο πλαίσιο της συζήτησης που ήταν σε εξέλιξη για την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η ΔΕΥΑΝ για τη χρήση του 2014.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν της τοποθέτησης του δημάρχου για το συγκεκριμένο θέμα,ο δήμαρχος απευθυνόμενος προς τον Ανδρέα Κοτσανά,τον κατηγόρησε ότι είχε ευθύνη για τις ζημιές που είχε παρουσιάσει η ΔΕΥΑ Αντιρίου που με τις πρακτικές του (η περίπτωση με το βυτιοφόρο του Αντιρίου) ύψους 700.000 ευρώ που μάλιστα κληρονόμησε μετέπειτα ο νέος δήμος Ναυπακτίας.

Αυτό που ελέχθη από την πλευρά του δημάρχου εξαγρίωσε τον κ.Κοτσανά ο οποίος σηκώθηκε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση.Λίγο πριν εξέλθει της αιθούσης,πλησιάζοντας στο προεδρείο,κάτι ψιθύρισε στον πρόεδρο (κάτι που κοινοποίησε αργότερα στο σώμα ο ίδιος ο κ.Σικώλας) και πέταξε ένα στυλό προς το μέρος του κ. Σικώλα.

Δείτε το βίντεο!!

Δείτε και το διάλογο που ακολούθησε αμέσως μετά την επιστροφή Κοτσανά στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου και τη συγγνώμη που ζήτησε από τον πρόεδρο Χ.Σικώλα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απαράδεκτος ο Μπουλές με την επίθεση στον Κοτσανά και ο Σικώλας που δεν του δίνει το λόγο. Απαράδεκτος ο Κοτσανάς που πετάει το στυλό. Αλλά απαράδεκτος και ο Λουκόπουλος που δεν κάνει τίποτα να συγκρατήσει τον Κοτσανά.

  2. κυριε Σικολα επειδη ησουν μερος του προβληματος της ΔΕΥΑ κανονικα θα επρεπε να σου φερει το εδρανο στο κεφαλι….τελος παντων σε πληρωσαμε κ εσενα…….(κ κατι αλλο κε Σικολα τωρα που γερνει το καραβι παλι σκεφτεσαι να μεταπηδησεις στον Λουκοπουλο?

  3. Αυτή η δημοτική αρχή έχει αποτύχει παταγωδώς.Στα τέλη Μαίου θα φάτε μαύρο όλο δικό σας.Ούτε το 20% δεν θα περάσετε έτσι όπως μας καταντήσατε.

  4. Τι τραμπούκος είναι αυτός ο Κοτσανάς! Μα είναι δυνατόν να πετάει πράγματα επειδή ο πρόεδρος -κακώς- δεν του έδωσε το λόγο;

    Αλλά το χειρότερο είναι ότι ο Λουκόπουλος απλά τον κοιτάει! Δεν του λέει ούτε μια κουβέντα, τον αφήνει να φέρεται με απαράδεκτο τρόπο!

    Αυτός ο άνθρωπος αντιπροσωπεύει τον Λουκόπουλο δηλαδή; Αυτό είναι το ύφος και ήθος που φέρνει ο Τάκης;;;

  5. ΕΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟ LSE KΑΙ ΤΟ OXFORD UN ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ…ΑΚΟΥΣ ΜΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ

  6. Δεν ειμαι ουτε με τον Μπουλε ουτε με τον Παπαθαναση ουτε με τον Γουλα και ουτε με τον Λουκοπουλο γιατι πολυ απλα δεν θα παω να ψηφισω διοτι ειναι ολοι τους για τα συμφεροντα τους, αλλα αυτο που εκανε ο Κοτσανας και δεν τον αναφερω κυριο διοτι η συμπεριφορα του δεν το διχνει ειναι απαραδεκτη και δειχνει συμπεριφορα α μη τι αλλο Συμπεριφορα Χρυσαυγιτη.Λες……….

  7. μονο ο παπαθανασης ειναι κυριος και δυστυχως το επιπεδο του δεν ειναι γίαυτο το δς .θαναση ανεβα παραπανω γιατι το αξιζεις,,,

  8. Αυτος και μιλαω για τον Κοτσανα εκανε επιθεση στον αειμνηστο ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΛΟΒΟ και θα φοβηθει τον ΣΙΚΩΛΙΑ…..ξυπνα Λουκοπουλε και κατεβασε τον απο το λεωφορειο γιατι εαν εκλεγεις ,σε δυο μηνες θα σου κανει αντιπολιτευση.

  9. γιατι εκπλησεστε δεν κανει κατι καινουριο απ οτι εκανε στο αντιρριο τοσα χρονια με τετοιυς ο τακης εχει την αντιπολιτευση σιγουρη ειναι επιτυχια και αυτο ποιος φανταζεται αυτον αντιδημαρχο γιατι τουλαχιστον αυτο θα απαιτησει απο τον συμπαθη τακη

  10. Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΒΑΡΒΑΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ. Ο ΚΟΤΣΑΝΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΤΙΟ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΕΥΑ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΥΨΟΥΣ ΔΥΟΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ . ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ;

  11. Απαράδεκτες καταστάσεις με ανθρώπους που αποτελούν πλέον κατεστημένο στο ΔΣ. Θα πρέπει επιτέλους να ανοίξουμε τα μάτια μας και να βάλουμε νέους άνθρωπους στο ΔΣ. Νέους ανθρώπους, νέο ήθος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...