Εκτός τροχιάς πλει οφ ο Φαέθων

faethonΜε ήττα στο καλάθι (71-69) από την Ήρα Προαστείου στο «Δημητριος Τόφαλος»  ο Φαέθων Αντιρρίου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αποχαιρετά για φέτος το στόχο της ανόδου μέσω των play off.
Σε ένα ματς με δυο όψεις η ομάδα του Θάνου Ζάκκα πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο όπου και υπολειπόταν στην ανάπαυλα με 44-30. Με πίεση σε όλο το γήπεδο η διαφορά μειώθηκε (51-43 στο 30’) ενώ το ματς έγινε θρίλερ στο τελευταίο λεπτό (66-62) όπου παρά την τεχνική ποινή που χρεώθηκε ο Φαέθων  με υπερβολική αυστηρότητα από την άψογη κατά τα άλλα διαιτησία των Διαμαντή-Αραβαντινού,  με τρίποντα των Αποσκίτη και Βελή ξαναμπήκε στο ματς. Ουσιαστικά στα 4΄΄ πριν το τέλος ένα ρημπάουντ στέρησε το σουτ της απελπισίας από την
Αντιρριώτικη ομάδα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.
ΗΡΑ ΠΡ.: Αρκουμάνης 2, Αλεξανδρόπουλος 5, Νικολόπουλος 16, Τριανταφύλλου 3, Τσαρμπόπουλος 12 (2), Μενεγής 10, Παγώνης 15 (3), Τάτσιος 9.
ΦΑΕΘΩΝ (Ζάκκας):  Βελής 9 (1), Κατσούδας 12, Ασημακόπουλος, Μεσσήνης, Ευθυμιόπουλος 2, Αποσκίτης 16 (3), Καραχάλιος 8 (1),Κανέλλος 1, Διαμάντης 4, Γαλανόπουλος 17.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...