Επέστρεψε στις νίκες με ανατροπή ο Πλατανιάς!

Μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα ο Πλατανιάς επέστρεψε στις νίκες, αφού επικράτησε 2-1 της αξιόμαχης Κέρκυρας στα «Περιβόλια» και ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Η πρώτη τελική στο ματς ήταν για την Κέρκυρα στο 7’, με το σουτ του Επστάιν με το δεξί, μέσα από την περιοχή και λίγο προς τα αριστερά, αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Σωτηρίου και χάθηκε μια καλή ευκαιρία.

Δέκα λεπτά μετά ήταν η σειρά του Πλατανιά μα απειλήσει με ένα δυνατό και ευθύβολο σουτ του Μανούσου έξω από την περιοχή, η μπάλα όμως πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κουτζαβασίλη.

Στο 39’ η Κέρκυρα «σόκαρε» τους Κρητικούς και άνοιξε το σκορ! Ο Επστάιν έκλεψε την μπάλα και τροφοδότησε τον Γκόμεζ που βγήκε φάτσα με τον Σωτηρίου, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει, η μπάλα του στρώθηκε και έκανε το γύρισμα στην καρδιά της μικρής περιοχής και η άμυνα των γηπεδούχων δεν μπόρεσε να διώξει μακριά και ο Τουράμ έστειλε με άνεση την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 45’ σημειώθηκε μια καλή φάση για τον Πλατανιά, αφού ο Βάντερσον με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Τρία λεπτά από την έναρξη του δεύτερου μέρους και συγκεκριμένα στο 48’ ο Πλατανιάς πέτυχε το πολυπόθητο γκολ της ισοφάρισης. Ο Γιακουμάκης έκανε δυνατό σουτ με το αριστερό από καλή θέση, ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε και ο Βάντερσον σε δεύτερο χρόνο από κοντινή θέση και παρά την προσπάθεια του Γκόμεζ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 55’ οι Κρητικοί έχασαν σημαντική ευκαιρία και για το 2-1. Ο Μουνάφο έκλεψε την μπάλα από τα αριστερά και βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει καλά το γύρισμα και κέρδισε ένα κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 62′ ο Μενδρινός έπιασε δυνατό-γεμάτο σουτ μέσα από την περιοχή και η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία.

Στο 80’ η Κέρκυρα έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-1! Μετά από λάθος γύρισμα του Κάργα, ο Επστάιν έγινε κάτοχος της μπάλας και ξέφυγε από τον Σωτηρίου που βγήκε αρκετά έξω από την εστία του για να προλάβει τα χειρότερα, αλλά δεν δικαιώθηκ, καθώς έχασε τον έλεγχο της φάσης. Ο Γερμανός έφυγε λίγο πλάγια και από δύσκολη θέση έκανε καλό σουτ και η μπάλα δεν του έκανε το… χατήρι και σταμάτησε το αριστερό δοκάρι του Έλληνα πορτιέρο.

Στο 83’ ο ρέφερι καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Πλατανιά, ο Μανούσος το εκτέλεσε και έγραψε το 2-1 για την ομάδα του στο 84’.

Το σκορ έμεινε μέχρι τέλους και οι Κρητικοί επέστρεψαν στις νίκες και ανέβηκαν στην 7η θέση της βαθμολογίας, ενώ η Κέρκυρα βρίσκεται στη 12η.

Οι συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Βάντερσον, Πριντέτα, Μπανανά, Καρυπίδης, Μουνάφο, Ντεβέσα (46’ Μενδρινός), Μανούσος, Σίγκνιεβιτς (84’ Γουνδουλάκης), Γιακουμάκης

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης (86’ Γεωργακόπουλος) , Ζορμπάς, Γκόμες, Σπίνουλας, Ανδρεόπουλος (61’ Νίκιτς), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο, Τουράμ

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...