Η πρώτη σειρά ρούχων είναι γεγονός για την Μαρία Μπακοδήμου

Η πρώτη σειρά ρούχων είναι γεγονός για την Μαρία Μπακοδήμου
Το έναυσμα για τη δημιουργία της σειράς «Mary Mary», της το έδωσε η προσωπική της ανάγκη να σχεδιάσει ρούχα τα οποία θα κάλυπταν τις δικές της ανάγκες, την αισθητική και τους δικούς της κανόνες άνεσης.

Κάπως έτσι, η Μαρία Μπακοδήμου αποφάσισε να αρχίσει το ταξίδι της στον χώρο της μόδας σχεδιάζοντας ξεχωριστά ρούχα για γυναίκες με γεμάτο πρόγραμμα, πολλές δραστηριότητες και με την επιθυμία να είναι καλοντυμένες από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να χρειάζεται να μετατρέπουν καθημερινά το αυτοκίνητό τους σε… ντουλάπα! Ένα ρούχο αρκεί για να νιώθουμε άνετες και sexy από το πρωί έως το βράδυ και η Μαρία Μπακοδήμου βάλθηκε να μας το αποδείξει δημιουργώντας το marymaryshop.gr!

Πρόκειται για ένα fashion point στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε όλες τις ενδυματολογικές της προτάσεις. Ρούχα άνετα, θηλυκά, με χαρακτήρα και καλές τιμές και –πάνω απ’ όλα– άριστη ποιότητα! Το καλύτερο όλων; Τα ρούχα της Μαρίας, είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να κολακεύουν όλα τα σώματα – τόσο τις αδύνατες, όσο και τις πιο juicy γραμμές, και δουλεύονται αποκλειστικά στην Ελλάδα!

Πιο αναλυτικά, η σειρά «Mary, Mary» περιλαμβάνει ρούχα τα οποία φοριούνται κάθε μέρα, όλες τις ώρες της ημέρας. Μπλούζες, σακάκια, φούστες, φόρμες, maxi και midi φορέματα και παντελόνια τα οποία έχουν «κάτι από το στιλ των sixties» προσαρμοσμένο στις νέες τάσεις της μόδας και στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας της κάθε γυναίκας! Ενδυματολογικές προτάσεις γεμάτες χρώμα και στιλ, αλλά και πιο «ήσυχα» κομμάτια για τις λιγότερο τολμηρές… Κάποια σε κλασσικές γραμμές, άλλα με boho πινελιές, ρούχα, τα οποία –με λίγα λόγια– ως στόχο τους έχουν να… φορεθούν και όχι «να σας φορέσουν»!

To fthis.gr «τρύπωσε» στα backstage της φωτογράφισης της νέας κολεξιόν της Μαρίας η οποία κινείται στα ίδια πλαίσια με τις προηγούμενες όσον αφορά το στιλ και τις γραμμές, αλλά περιλαμβάνει ακόμα περισσότερα ανοιξιάτικα χρώματα τα οποία υπόσχονται να μεταμορφώσουν όχι μόνο το στιλ, αλλά και τη διάθεσή σας, κάνοντάς τη πιο χαρούμενη και αισιόδοξη από ποτέ! Γιατί, ως γνωστόν, η εξωτερική εμφάνιση και η ψυχολογία μας είναι… συγκοινωνούντα δοχεία!

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...