Η Zaz έρχεται στην Ελλάδα και συναντάει τη Μαριέττα Φαφούτη

Η Zaz έρχεται στην Ελλάδα και συναντάει τη Μαριέττα Φαφούτη
Η Zaz έρχεται στην Ελλάδα, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, ανεβαίνει στο Λυκαβηττό και παρουσιάζει τα τραγούδια που αγάπησες και αυτά που πρόκειται να αγαπήσεις. Από το «Je Veux» που ξεκίνησε σαν ένα μυστικό για λίγους και σύντομα εξελίχθηκε σε μανία, μέχρι τις σημερινές fresh μουσικές η Γαλλίδα θα «φτιάξει» κάτι χειροποίητο και πολύχρωμο… με το χέρι στην καρδιά.
Και έτσι όπως θα είσαι με το χέρι στην καρδιά και σε κατάσταση αναμονής θα έρθει η Μαριέττα Φαφούτη με τη μπάντα της για να ανοίξει την αυλαία και να παρουσιάσει μία από τις πολύτιμες μουσικές της παραστάσεις παρέα με την 8μελή μπάντα της.  Όσοι έχουν βιώσει και έχουν ευεργετηθεί από τις «Kookoobadi nights», αυτοί που έχουν αγαπήσει τo φως και την αισιοδοξία ξέρουν καλά τι σημαίνει να γίνεσαι ο ήλιος και να σε πλημμυρίζει η χαρά!

Η νέα γενιά της μουσικής και ο ήχος της είναι εδώ. Και η συναυλία της 3ης Σεπτεμβρίου στο θέατρο Λυκαβηττού θα το επιβεβαιώσει. Η βραδιά θα ανοίξει με την Μαριέττα Φαφούτη και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η Ζαζ που θα μας πει για μία ακόμη φορά:«Εγώ θέλω αγάπη, χαρά, καλή διάθεση, δεν είναι τα χρήματα που θα με κάνουν ευτυχισμένη, θέλω να πεθάνω με το χέρι στην καρδιά! Πάμε μαζί να ανακαλύψουμε την ελευθερία, ξεχάστε όλα τα στερεότυπά σας, καλωσορίσατε στην δική μου πραγματικότητα!».

03 Σεπτεμβρίου 2013
ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ, Αθήνα
Ώρα: 20.15 -Τιμές εισιτηρίων: κανονικό 35 €, φοιτητικό 25 €. Πληροφορίες – Προπώληση: 210-6980044

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...