Καλύτερος ο Όμηρος νίκησε το Τρίκορφο…

 

Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Τρικόρφου απέναντι στον Όμηρο στο γήπεδο του Νεοχωρίου με 3-0.Στο 13’ μετά από βαθιά μπαλιά  βρέθηκε στο ύψος της μεγάλης περιοχής ο Λαγός  και με ωραίο  διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο 35’ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Μυλωνά Αθ.  Που σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 46’ Κόρνερ Μυτηλήνης Στ. σύγχυση στην περιοχή του Κασούκα τελικό πλασέ του Δημητρόπουλου η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι μεγάλη ευκαιρία για το Τρίκορφο να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Στο 49’ ο συνήθεις ύποπτος Λαγός μετά από σέντρα προλαβαίνει στον αέρα το Μυλωνά Χ. και κάνει το 2-0. Στο 63’ το τελικό σκορ του αγώνα διαμόρφωσε ο Κάκκος Ακ. Όταν μετά από σέντρα του MVP Σταύρου Λαγού πλάσαρε τον Φλωρόπουλο κάνοντας το 3-0.

 

Όμηρος Νεοχωρίου: Κασούκας, Καραβίας (61’Κοσόβας), Κάκκος Χ,Ρισάνος, Πασπαλιάρης,Λαγός, Κάκκος ,Καλύβας(73Τσιρώνης),Τσιφοπανόπουλος, Κούσουλας(66’Κοκορέλης).

 

Α.Ε. Τρικόρφου: Φλωρόπουλος, Κυρίτσης Γρ., Λάμπος, Μυλωνάς, Δημητρόπουλος, Κάκκος(62’Δεδότση Χρ.), Γιαβρούτας Α.Γ., Μυλωνάς Σ., Δημόπουλος(55’Μυτηλήνης Κ.), Γιαβρούτας Α.Ν.(65’Κυρίτσης Γρ.), Μυτηλήνης Σ.

.......



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...