Καταδικάζουν τα επεισόδια στον Αστακό Αίολος και ΠΑΣ Ναυπάκτου

Οι Διοικήσεις των  Α.Μ.Σ Αίολου Αστακού και ΠΑΣ Ναυπάκτου με αφορμή τα επεισόδια κατά τον αγώνα ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ στις 13/10/12, και μετά το τέλος αυτού και κατόπιν επικοινωνίας τους αποφάσισαν από κοινού:

1.Καταδικάζουν τα επεισόδια.

2.Κάθε κρίση και άτυχη στιγμή θα πρέπει να την εκμεταλλευόμαστε θετικά δημιουργώντας τις συνθήκες της συνεργασίας και αγωνιζόμενοι για τους κοινούς στόχους που είναι ο αθλητισμός, το ευ αγωνίζεσθε και η προτροπή για την ενασχόληση των νέων με τον πραγματικό αθλητισμό απομακρύνοντας  τους από παραβατικές συμπεριφορές και εθισμό σε βία και ουσίες.

3.Η βία μέσα και έξω από τα γήπεδα θα εξαλειφθεί σταδιακά μόνο όταν όλοι μαζί , παράγοντες, προπονητές και αθλητές το θελήσουν και το πιστέψουν πραγματικά.

4.Την απομάκρυνση-απομόνωση  από τους κόλπους της αθλητικής κοινότητας όσων δεν συνάδουν με τις  παραπάνω απόψεις μας και προσπαθούν με τη βία να διαταράξουν τις σχέσεις των σωματείων και των αθλητών.

5.Την από κοινού διεκδίκηση καλύτερων συνθηκών και υποδομών για την άθληση και την αγωνιστική δραστηριότητα των τμημάτων τους.

 

Για το Δ.Σ. του ΑΜΣ Αίολος Αστακού                                         Για το Δ.Σ. του ΠΑΣ Ναυπάκτου

 

Ο πρόεδρος                                                                                      Ο πρόεδρος

Λ.ΚΑΡΑΕΩΡΓΟΣ                                                                                Χ.ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...