Κόντρα Τζανακόπουλου – Κικίλια

Συνεχίζεται η κόντρα του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, με τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια, σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς.

«Το 2017 η συμφωνία του ψεύδους της Νέας Δημοκρατίας ετοιμάζεται για νέες χυδαιότητες. Ο κ. Κικίλιας συνεχίζει να αντιστρέφει την ξεκάθαρη θέση για τη μη αποδοχή νέων μέτρων και να διαστρεβλώνει σαν κοινός συκοφάντης», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Δημήτρης  Τζανακόπουλος.

Παράλληλα, ο Βασίλης Κικίλιας πρόσθεσε: «Το τέταρτο μνημόνιο δεν είναι τίποτε άλλο παρά το πολιτικό πρόγραμμα της ΝΔ που υπόσχεται να κάνει περισσότερα από αυτά που ζητούν οι πλέον ακραίοι των δανειστών».

«Το πολιτικό κατεστημένο της διαπλοκής, του οποίου ηγείται η Νέα Δημοκρατία, θα συνεχίσει να βυθίζεται στο ψέμα», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, διαβεβαιώνοντας ότι «η χώρα θα συνεχίσει στον δρόμο της ανάκαμψης».

Μέσω Τwitter απάντησε και ο Βασίλης Κικίλιας στην επίθεση που δέχθηκε από το Μαξίμου, σημειώνοντας: «Triple double: πχ 17 πόντοι 12 ριμπαουντ,10 ασίστ. Double dribble: διπλή τρίπλα δηλ βήματα. Ούτε αυτό δε ξέρετε! #μαξίμου. Αυτά περί μπάσκετ», τόνισε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Κικίλιας ανάρτησε δύο φωτογραφίες, με αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

 

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...