Νέες διαμαρτυρίες κατά των πλειστηριασμών σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα (Εικόνες)

Στους δρόμους βγήκαν για μια ακόμη φορά πολίτες, φορείς και συλλογικότητες που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα σπίτια και τις περιουσίες φτωχών καταχρεωμένων Ελλήνων που βγαίνουν στο «σφυρί».

Πορεία ενάντια στους πλειστηριασμούς πραγματοποίησαν μέλη φορέων, παρατάξεων, συλλόγων, και κινήματα πολιτών στην Πάτα. Με αφετηρία το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου και ακολουθώντας την Ζαίμη – Μαιζώνος κατέληξαν έξω από το Ειρηνοδικείο.

Αντίστοιχα, στη Θεσσαλονίκη μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστικό Μέγαρο της συμπρωτεύουσας, υψώνοντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.

Υπενθυμίζεται ότι οι συμβολαιογράφοι απέχουν από τα καθήκοντά τους, όσον αφορά τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Κατ’ εξαίρεση, σύμφωνα με τη συντονιστική επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, «διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν χορηγηθησομένης αδείας εκ των Συλλόγων ή της συντονιστικής επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, μετά από σχετικό αίτημα του επί του πλειστηριασμού υπαλλήλου, που θα υποβληθεί κατόπιν έγγραφης αίτησης σε αυτόν από τον επισπεύδοντα».

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών στη Θεσσαλονίκη

plei2

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...