Παραδοσιακά,ο μήνας Οκτώβριος στο δήμο Ναυπακτίας είχε πάντα το δικό του ενδιαφέρον και τη δική του αξία.Με το πλήθος των εκδηλώσεων,σε θάλασσα και βουνά και τα παζάρια στην εκπνοή του.

Αυξάνει τους αντιδημάρχους του ο Γκίζας

Φέτος,για μια ακόμη φορά τίποτα από αυτά δεν πρόκειται να συμβεί,τουλάχιστον με την εικόνα που είχαμε συνηθίσει όλα τα προηγούμενα χρόνια.Ο φετινός λοιπόν μπορεί να μη συγκεντρώνει ιδιαίτερες συγκινήσεις ως προς τις εκδηλώσεις,θα έχει ωστόσο το δικό του ενδιαφέρον στις αλλαγές που επίκεινται στα νομικά πρόσωπα του δήμου.Φέτος,είναι αρκετά πιθανό έως σίγουρο,να δούμε τις θέσεις των αντιδημάρχ

ων να αυξάνονται από τις 6 στις 8.Οι δύο επιπλέον θέσεις των αντιδημάρχων σύμφωνα με το νόμο θα είναι ΑΜΙΣΘΕΣ.Άρα,αυτοί που θα τις καταλάβουν θα έχουν μόνο τον τίτλο και όχι την αποζημίωση.

Αλλάζει το τιμόνι της ΚΕΔΝ

Στα νομικά πρόσωπα τώρα,επικεινται και εκεί αλλαγές.Πρώτα στην ηγεσία της Κοινωφελούς που φαίνεται ότι η κ.Ζιαμπάρα δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της,με το πρόσωπο που θα το καταλαμβάνει να είναι επίσης γυναικείο.Το κλίμα άλλωστε για την κ. Ζιαμπάρα έπειτα από τη αποχώρηση του επικεφαλής και της παράταξής της από τη συνδιοίκηση δεν είναι το ανάλογο ώστε να της επιτρέπει την παράμονή της στη θέση της.Άλλωστε,η συμφωνία μεταξύ των δύο μερών ήταν για δύο χρόνια.Άρα,ο χρόνος έχει παρέλθει με τη δημοτική αρχή να έχει προσανατολιστεί σε νέο πρόσωπο γυναικείο και αυτή τη φορά που ωστόσο γνωρίζει καλά την Κοινωφελή.

Σε κάθε περίπτωση,ο Οκτώβρης όπως είπαμε είναι μήνας αλλαγών,όχι ριζικών,μιας και ο “πάγκος” είναι περιορισμένος,αλλαγές όμως που μπορούν να προσδώσουν νέα δυναμική στην εκτέλεση του δημοτικού έργου.Και φαίνεται,ότι ωφελημένος βγαίνει ο Ντίνος Τσουκαλάς,βασικός πλέον πυλώνας της συνδιοίκησης μετά την αποχώρηση της παράταξης Μπουλέ.

Αλλαγή και στη ΔΕΥΑΝ

Άλλο ένα πρόσωπο που αναμένεται να αλλάξει τιμόνι,είναι η ΔΕΥΑΝ.Και εδώ είναι πιθανό να δούμε πρόσωπο που βρίσκεται βέβαια στο σχήμα διοίκησης και μπορεί να προκύψει στην προεδρία της επιχείρησης έπειτα από “καραμπόλες”.

Οι “4”

Ωστόσο ερωτήματα τίθενται για τους “4” δημοτικούς συμβούλους της Α.Δ.Κ.Ν. οι οποίοι δεν ακολούθησαν τον κ.Μπουλέ στην έξοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται ότι και οι “4” παραμένουν στις θέσεις τους.Δηλαδή ο Γ.Κοτρώνης στην Αιτωλική,ο Σπ.Τσέλιος στο Δημοτικό λιμενικό ταμείο και οι δύο εντεταλμένοι Καραδήμας και Μπουχτούρης στα χαρτοφυλάκια του Αντιρρίου και Πυλλήνης αντίστοιχα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...