Αν και ο τίτλος παραπέμπει στο να δώσει σαφή απάντηση για το πότε αναμένται να ξεκινήσουν οι εργασίες σε πολυπόθητα συμβασιοποιημένα έργα που έχουν τις υπογραφές εργολάβων εδω κι ένα χρόνο,εντούτοις,ούτε ο ίδιος ο δήμαρχος δεν μπόρεσε να απαντήσει με σαφήνεια στην ερώτηση που του έθεσε ο επικεφαλής της ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Γιώργος Γούλας,στο δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας.

Σε σύντομο χρόνο απάντησε ο κ.Γκίζας.

Σε σύντομο χρόνο,για έργα που έχουν συμβασιοποιηθεί και έχουν εργολάβο από πέρυσι περίπου τέτοιο καιρό.Και αναφερόμαστε στις πλατείες Αγ.Παρασκευής και Κεφαλοβρύσου ανατολικά,καθώς και τα πεζοδρόμια επίσης ανατολικά μετά τη γέφυρα του Σκα,ως ένα που χαρακτηρίζεται συνέχεια της θητείας Λουκόπουλου και ζητά επιτακτικά η πόλη.

gizas
B.Γκίζας
Ναύπακτος: Εκτεταμένος καθαρισμός του πεζόδρομου της Αγ. Παρασκευής και της  κεντρικής πλατείας από τον δήμο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ) - ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Παρατηρούνται καθυστερήσεις ανέφερε ο δήμαρχος και λόγω της αύξησης των υλικών.Και για το λόγο αυτό,πρόσφατα έχει υπογραφεί νόμος που επιτρέπει 6μηνη παράταση στους εργολάβους ώστε να ξεκινήσουν τα έργα.Και πιθανόν να μην αρκεστούν στη μία,αλλά να ακολουθήσουν και άλλες παρατάσεις.Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;

Ότι πολύ πιθανό να μην τα δούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεκινούν.Και αν υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν πιθανή μια πτώση τιμών στα υλικά μέσα σ’αυτή τη συγκυρία ώστε να πλησιάσουν τις τιμές των αρχικών τους προσφορών,μάλλων θα πρέπει να κατεβούν από το “συννεφάκι” τους.

Τι σημαίνουν όλα αυτά;Ότι η απάντηση Γκίζα για εν’ευθέτω χρόνω,κοινώς σύντομα,έχει μακρύ δρόμο ακόμα.Και εν’τέλει,απάντηση στον τίτλο του άρθρου δεν μπορούμε να δόσουμε.

Προσεχώς,Σύντομα……



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...