Να φύγει το κατεστημένο

Μουρ

Να φύγει επιτέλους το κατεστημένο που χρεοκόπησε την Αμερική, γράφει ο Μάικλ Μούρ. Αν και σκηνοθέτης κάνει την καλύτερη ανάλυση για τα όσα συμβαίνουν στην Αμερική. Πράγματα που μας θυμίζουν και τις δικές μας… περιπέτειες. Ο Μουρ είχε προβλέψει από το καλοκαίρι τη νίκη του Τραμπ και τώρα γράφει αυτά που πρέπει να γίνουν τώρα.

1. Έλεγχος του Δημοκρατικού Κόμματος και επιστροφή του στο λαό. Η νυν ηγεσία του (Κλίντον και σία) έχει αποτύχει παταγωδώς.

2. Απορρίψτε όλες αυτές τις «αυθεντίες», τους αναλυτές, τους δημοσκόπους και οποιοδήποτε άλλο στα μέσα ενημέρωσης που επιμένει σε μια θεωρία και αρνείται να δει, να ακούσει και να αναγνωρίσει την πραγματικότητα. Είναι οι ίδιοι φαμφαρολόγοι που σήμερα θα σπεύσουν να μιλήσουν για «επούλωση των πληγών της διαίρεσης» και για «ένωση». Ο Τραμπ είναι ένα δημιούργημα των μέσων ενημέρωσης και τα media ποτέ δεν θα αναλάβουν την ευθύνη για αυτό.

3. Πρέπει να σταματήσουν να δηλώνουν «έκπληκτοι» και «σοκαρισμένοι», όσοι ζούσαν σε μια γυάλα και δεν έδιναν προσοχή στους συμπολίτες τους και την απελπισία που βίωναν εδώ και χρόνια. Τα χρόνια που παραμελήθηκαν και από τα δύο κόμματα είχαν ως αποτέλεσμα να ενισχυθεί ο θυμός και η ανάγκη τους για εκδίκηση εναντίον του συστήματος.

Σας θυμίζουν κάτι όλ’ αυτά;

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...