Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας

Περισσότερα από όσα περίμεναν ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι όπου κατοικούν δυο αδέλφια σε περιοχή της Πρέβεζας, όπου έκαναν έρευνα στο πλαίσιο προανάκρισης για διακίνηση ναρκωτικών, καθώς εκτός από το παράνομο εμπόριο βρήκαν και παράνομο οπλισμό.

Συγκεκριμένα, κατέσχεσαν 17 συσκευασίες και βάζα μέσα στα οποία υπήρχε ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 354 γραμμαρίων, 29 ναρκωτικά χάπια, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα μεταλλικό τρίφτη, αλλά διαπίστωσαν ότι τα αδέλφια είχαν ακόμη στην κατοχή τους μια κυνηγητική καραμπίνα και ένα αεροβόλο τυφέκιο χωρίς άδεια, δυο ξύλινα τόξα, πέντε φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, 1.000 βολίδες αεροβόλου όπλου και 164 κροτίδες! Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας.

Παράτυπος αλλοδαπός έκρυβε κοκαΐνη, τσεκούρι και κροτίδα

Στο οίκημα όπου διέμενε ένας αλλοδαπός ο οποίος βρισκόταν παράνομα στη χώρα σε αγροτική περιοχή της Λαμίας έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και ανακάλυψαν μια συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας, ένα τσεκούρι και μία κροτίδα. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας.

Πηγή protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...