«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν μπορεί να σηκωθεί μόνος του ή να περπατήσει κανονικά»

«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν μπορεί να σηκωθεί μόνος του ή να περπατήσει κανονικά»
«Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν μπορεί να σηκωθεί μόνος του ή να περπατήσει κανονικά»


29/04/2020 – 12:30

Τα σενάρια για την τύχη του Κιμ Γιονγκ-Ουν, ο οποίος έχει «εξαφανιστεί» από τις 11 Απριλίου από τα φώτα της δημοσιότητας δίνουν και παίρνουν. Έχει μέχρι τώρα ακουστεί ότι είναι άρρωστος, ότι κρύβεται από τον κορονοϊό, ότι υπεβλήθη σε επέμβαση, μέχρι και ότι είναι νεκρός.

Ο Τε Γιονγκ-Ο, πρώην διπλωμάτης της Β. Κορέας και νυν πολιτικός της Νότιας Κορέας, λέει, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun», ότι η απουσία του ηγέτη από την τελετή για τα γενέθλια του παππού του στις 15 Απριλίου, σημαίνει ότι είναι άρρωστος ή τραυματισμένος. «Δεν είμαι σίγουρος αν όντως υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν μπορεί να περπατήσει καλά ή να σηκωθεί μόνος του» λέει ο Τε Γιονγκ-Ο στο CNN.

Για τις φήμες που μέχρι τώρα έχουν ακουστεί αναφορικά με την υγεία του Βορειοκορεάτη ηγέτη, ο πρώην διπλωμάτης υποστηρίζει ότι είναι κατά πάσα πιθανότητα αναληθείς, δεδομένης της μυστικοπάθειας γύρω από τον Κιμ Γιονγκ-Ουν. «Οι μόνοι που μπορούν να επιβεβαιώσουν τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία του Κιμ Γιονγκ-Ουν είναι η σύζυγός του ή η αδερφή του. Τα σενάρια για τη χειρουργική επέμβαση δεν νομίζω ότι αληθεύουν» υποστηρίζει ο Τε Γιονγκ-Ο.

Ο Τε υπενθυμίζει ότι ο θάνατος του πατέρα του Κιμ Γιονγκ-Ουν ανακοινώθηκε 51 ώρες μετά, το 2011. Ο τότε υπουργός Εξωτερικών ενημερώθηκε για το θάνατο του δικτάτορα μόλις μία ώρα πριν ανακοινωθεί επίσημα.

Πηγή: kontranews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...