Χωρίς να θέλουμε να μπούμε σε καμία αντιπαράθεση με τον αγαπητό πρόεδρο και φίλο γιατί κατά το πρόσφατο παρελθόν αλλά και στο μέλλον θα είμαστε στο πλευρό του για να αναδικνύει τα σημαντικά προβλήματα του χωριού του όπως αυτό που αναφέρει και δεν είναι άλλο από το νερό και το οποίο είχε καταγγείλει ο ίδιος μέσα από το Nafpaktianews.gr(Δείτε εδώ) και το άρθρο μας ( Δείτε εδώ) από πέρσι τον Αύγουστο.

Αλλά ας αναφερθούμε στο σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με τις ανεμογεννήτριες. Με χαρά είδαμε επιτέλους τον πρόεδρο να παίρνει δημόσια θέση και να τοποθετείται ότι είναι σύμφωνος με την γραμμή του δήμου Ναυπακτίας που λέει ΟΧΙ ανεμογεννήτριες ανεξέλεγκτα και με χαρά περιμένουμε να τον δούμε να κάνει πράξη όσα λέει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή που η κοινωνία της Δ.Ε. Χάλκειας η οποία δεν έχει σύνορα αλλά μάχεται καθημερινά για τα προβλήματα και την ανάπτυξη της αντιδράσει.

Όσων αφορά για την γενική συνέλευση αυτό το αναφέραμε και εμείς στο άρθρο μας ότι λόγω covid δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί .Βέβαια επιβεβαιώνουμε ότι ο πρόεδρος κόλλησε ανακοινώσεις στα καφενεία μόνο που ξέχασε όπως μας είπαν κάποιοι που πήγαν να το ακυρώσει με νέα ανακοίνωση με αρκετούς να περιμένουν έξω από το κοινοτικό κατάστημα.

Παρ’ όλα αυτά αυτό που ζητούσαμε λόγω των δυσκολιών και λόγω covid ήταν ο πρόεδρος να πάρει μια ξεκάθαρη θέση όπως και έκανε σήμερα!

Δεν θα σταθούμε σε όσα μας κατηγορεί γιατί εμείς συνεχίζουμε να είμαστε εδώ , δίπλα στους πολίτες , δίπλα στους προέδρους και στα προβλήματα. Αυτό κάνουμε εδώ και δέκα χρόνια από την 1 Αυγούστου του 2011 που βγήκαμε στον αέρα του διαδικτύου.

Η απάντηση του προέδρου στο άρθρο του Nafpaktianews.gr (Δείτε εδώ)

Αντώνης Φουσέκης – Πρόεδρος κοινότητας Γαβρολίμνης

Η απάντηση που διακαώς ποθείς από τον πρόεδρο της Γαβρολίμνης τον οποίο αναζητούσες και δεν έβρισκες στο τηλέφωνο.Βλέπω την “αγωνία”, το “ενδιαφέρον”  και τον υπερβάλλοντα “ζήλο” σου για την κοινότητα Γαβρολίμνης και για τον πρόεδρό της σε σημείο μάλιστα που μας ξεπερνά.

Εμείς ζούμε εδώ και ασχολούμαστε με τα προβλήματα της καθημερινότητας προσπαθώντας να δίνουμε λύσεις άμεσα χωρίς να κρυβόμαστε και να απουσιάζουμε από το χωριό μας.Εγώ προσπαθώ να σε καταλάβω αλλά δυσκολεύομαι.Δεν βλέπω όμως τόσο ενδιαφέρον για το πρόβλημα που έχει η Γαβρολίμνη με την ύδρευση εδώ και πολλά χρόνια και όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά όλο το χρόνο.Γι’αυτό δεν έχεις επικοινωνήσει με πολίτες από αυτό το περιβόητο “τείχος” (με ει το τείχος) που λες ότι έχει σχηματιστεί;Ακόμα και το τείχος του Βερολίνου έπεσε.Ισχυρίζεσαι ότι εγώ δεν έχω κάνει ενέργειες σχετικά με την εγκατάσταση αιολικού πάρκου  στη θέση Καλιακούδα της κοινότητας Γαβρολίμνης.

Προφανώς οι πολίτες με τους οποίους εσύ συνομιλείς ή συναναστρέφεσαι δεν είναι κάτοικοι Γαβρολίμνης διαφορετικά αν ήταν  θα σε ενημέρωναν σωστά για τις ενέργειες που έχω κάνει μέχρι στιγμής.Να ρωτάς καλύτερα λοιπόν και να μην γράφεις ανακρίβειες.Αυτό που κάνεις είναι fake news.Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι λόγω covid απαγορεύονται οι συνελεύσεις-συναθροίσεις πάνω από 7 άτομα από την πολιτική προστασία και την αστυνομία.

Υποθέτω πως το γνωρίζεις ήδη αλλά έσπευσες να βιαστείς και να το γράψεις.Παρόλο αυτά ενημερώθηκαν οι κάτοικοι για έκτακτη γενική συνέλευση η οποία δεν πραγματοποιήθηκε για τους παραπάνω λόγους.Εσύ προφανώς δεν ενημερώθηκες γιατί συνομιλούσες με τους πολίτες του τείχους και δεν είχες χρόνο να το δεις αναρτημένο σε διάφορα σημεία της κοινότητας.Θα στο στείλω όμως τώρα μια φωτογραφία για να μην έχεις αμφιβολίες.Εγώ σαν πρόεδρος έχω τη δυνατότητα και επικοινωνώ άμεσα με τους κατοίκους ανά πάσα στιγμή μιας και είμαι το μόνο μέλος.Σε κάθε περίπτωση αν και εφόσον υπάρξει κάποια εξέλιξη να είσαι σίγουρος ότι θα το μάθεις με κάποιο τρόπο γιατί τα νέα μαθαίνονται γρήγορα.

Το μείζον και άμεσο πρόβλημα είναι το νερό όπως προανέφερα και σε αυτό πρέπει να εστιάσουμε και να βρεθεί λύση σύντομα.Όταν λυθεί το πρόβλημα με το νερό θα πω και δημόσια τη θέση μου για το αιολικό πάρκο ,που εσύ και οι πολίτες του τείχους στο οποίο αναφέρεσαι βιάζεστε τόσο πολύ, μιας και εγώ είμαι μονομελές και δεν ξέρω μήπως σε λίγο γράψεις πως κάνω και ότι θέλω.Μέχρι τότε αναμένω να δω εγώ αλλά και οι κάτοικοι της Γαβρολίμνης τις απόψεις που θα εκφραστούν δημόσια.

Αυτά έχω να δηλώσω απευθυνόμενος σε σένα που με έψαχνες τόσες μέρες,θέλω να το ανεβάσεις αυτούσιο όπως στο στέλνω και μην γράφεις ότι θέλεις λοιπόν αφού ήδη αυτό κάνεις.

Υ.Γ. για να μην αφήσω κενά

Ως πρόεδρος της κοινότητας Γαβρολίμνης είμαι σύμφωνος με την απόφαση του Δήμου Ναυπακτίας όχι άλλες ανεμογεννήτριες ανεξέλεγκτα…

Μιας και αναφέρεσαι στην επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο είχα επικοινωνήσει και εγώ μαζί του από την αρχή λέγοντας ότι δεν είμαι αντίθετος με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και ο οποίος ενημέρωσε το Δήμαρχο.

Αυτό όσον αφορά την γνώμη μου για το αιολικό πάρκο.

Σύντομα θα κυκλοφορήσει δια περιφοράς κείμενο στο οποίο οι κάτοικοι της Γαβρολίμνης θα κληθούν να αποφασίσουν αν συμφωνούν ή διαφωνούν με την κατάσταση αιολικού πάρκου.Ενσωμάτωσέ το στο προηγούμενο κείμενο,εσύ ξέρεις.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...