Ο Τραμπ μας άνοιξε την πόρτα για να φύγουμε απο το ευρώ

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ – ΔΥΟ ΚΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ!

Την ώρα που ο νέος πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ, με τις ριζικές γεωπολιτικές ανατροπές που δρομολογεί, που έχουν στόχο να βάλουν τέλος σε μια Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη, μας άνοιξε την πόρτα να φύγουμε από το ευρώ και τα εφιαλτικά μνημόνια, το πολιτικό προσωπικό στην Ελλάδα παρακολουθεί αμήχανο τις εξελίξεις, δεν αναλαμβάνει καμία πρωτοβουλία και εμμένει σε λογικές υποτέλειας και ζητιανιάς, που καταρρακώνουν κάθε έννοια εθνικής ανεξαρτησίας, οδηγώντας παράλληλα σε εξαθλίωση μεγάλα στρώματα του πληθυσμού.

Φαίνεται οι περισσότεροι από το πολιτικό σύστημα, να μην έχουν αντιληφθεί τι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στον κόσμο.

Το φοβικό σύνδρομο που διακατέχει τις ηγεσίες όλων ανεξαιρέτως των πολιτικών κομμάτων, μπορεί να οδηγήσει σε μια ακόμα χαμένη ευκαιρία.

Γιατί οι συνθήκες που διαμορφώνονται από τη μετωπική σύγκρουση Αμερικής, Γερμανίας, σε συνδυασμό με τις τολμηρές πρωτοβουλίες της Τερέζα Μέι, να κάνει την Μεγάλη Βρετανία και πάλι οικονομική αυτοκρατορία και φορολογικό παράδεισο, είναι οι πλέον κατάλληλες στιγμές για να διαλέξει η Ελλάδα στρατόπεδο και να τερματίσει το καθεστώς της Γερμανικής κατοχής.

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα πρέπει να δείξει τολμηρός όσο η Τερέζα Μέι, που απέρριψε τα συναινετικά διαζύγια με τις Βρυξέλλες και προχωράει σε μια σκληρή έξοδο από τη Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη, απογειώνοντας τη στερλίνα και βάζοντας προϋποθέσεις να συγκεντρώσει όλες τις επενδύσεις στην Αγγλία, για να γράψει ιστορία, σώζοντας τη χώρα της.

Οι μεγάλοι ηγέτες, δεν μπορούν να περιορίζονται σε ρόλο διαχειριστή των μνημονίων που επιβάλουν οι ξένοι τοκογλύφοι.

Συγκρούονται και δημιουργούν προϋποθέσεις για μεγάλες ιστορικές αλλαγές. Η περίοδος που ζούμε χαρακτηρίζεται από γεωπολιτικές ανακατατάξεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι νικητές του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, Αμερική, Ρωσία, Αγγλία είναι οι πρωταγωνιστές των μεγάλων αλλαγών.

Η Ελλάδα δεν δικαιούται να μείνει αμέτοχη, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία να συμμαχήσει με τους παλαιούς και δοκιμασμένους συμμάχους της, την Αμερική και την Μεγάλη Βρετανία, διεκδικώντας ισχυρό ρόλο στη νέα τάξη πραγμάτων που διαμορφώνεται.

Ένας χαρακτηρισμός από τον Ντόναλντ Τραμπ, ότι το BREXIT είναι «θαυμάσια υπόθεση», εκτίναξε στα ύψη την τιμή της στερλίνας κόντρα στις… προβλέψεις των πουλημένων έτσι κι αλλιώς οίκων αξιολόγησης.

Αυτό σημαίνει ότι δύο καλές κουβέντες να πει ο Αμερικανός Πρόεδρος για τον τουρισμό μας και τις επενδύσεις και η οικονομία της χώρας μας θα απογειωθεί.

Άλλωστε τόσο οι Αμερικανοί όσο και οι Βρετανοί θεωρούν την Ελλάδα ως το αεροπλανοφόρο της Μεσογείου με ό,τι συνεπάγεται αυτή η κρίσιμη γεωπολιτική θέση της χώρας μας.

Οι εξελίξεις είναι ταχύτατες και γι΄ αυτό απαιτούν γρήγορες και τολμηρές αποφάσεις από την πολιτική ηγεσία της χώρας.

Το δίλημμα είναι με ποιους θα πορευτεί η χώρα μας, στη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται.

Η διαιώνιση στο καθεστώς της Γερμανικής κατοχής συνεπάγεται φτώχεια, δυστυχία, ανεργία, αυτοκτονίες, καθώς και εκποίηση δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

Τα εφιαλτικά μνημόνια έδειξαν ότι η επιλογή αυτή είναι καταστροφική για το λαό και για τη χώρα.

Γι΄ αυτό ο μόνος δρόμος είναι να πάμε με τους ισχυρούς του πλανήτη, εγκαταλείποντας την Ευρωζώνη, που βρίσκεται έτσι κι αλλιώς στα πρόθυρα διάλυσης.

Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού είναι έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα για την απελευθέρωση της χώρας. Το ζήτημα είναι να τολμήσουν οι πολιτικές ηγεσίες να αποτινάξουν το ζυγό των μνημονίων και της Γερμανικής κατοχής.

Ο νέος πλανητάρχης μας άνοιξε την πόρτα να φύγουμε από τα γερμανικά κάτεργα.

Ελπίζουμε ότι η πολιτική ηγεσία θα σταθεί στο ύψος της, αξιοποιώντας τη μεγάλη αυτή ευκαιρία, που οδηγεί στην απελευθέρωση της χώρας από τη Γερμανική κατοχή και στο τέλος των εφιαλτικών μνημονίων.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...