Παππάς: Οι αρμοδιότητες περνούν άμεσα στο ΕΣΡ

Παππάς

“ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΥΤΑΤΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ”

Ύστερα από τη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Βύρωνα Πολύδωρα, ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς  δήλωσε: «Είναι αυτονόητο ότι υπό το φως της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας η αρμοδιότητα για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και των λεπτομερειών της διεξαγωγής περνάει στο ΕΣΡ άμεσα, όπως άλλωστε προέβλεπε από την αρχή ο ν.4339/15».

«Είναι η ώρα να πέσουν οι τόνοι και να αναζητηθούν οι ευρύτατες δυνατές συναινέσεις.

Η συγκρότηση ΕΣΡ, ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και η επακόλουθη αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, είναι συνταγματική υποχρέωση και ευθύνη όλων των πολιτικών δυνάμεων», αναφέρει στη δήλωσή του ο Νίκος Παππάς.

Ολόκληρη η δήλωση του Υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά:

“Είναι η ώρα να πέσουν οι τόνοι και να αναζητηθούν οι ευρύτατες δυνατές συναινέσεις.

«Είναι αυτονόητο ότι υπό το φως της απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας η αρμοδιότητα για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και των λεπτομερειών της διεξαγωγής περνάει στο ΕΣΡ άμεσα, όπως άλλωστε προέβλεπε από την αρχή ο ν.4339/15.

Είναι η ώρα να πέσουν οι τόνοι και να αναζητηθούν οι ευρύτατες δυνατές συναινέσεις. Η συγκρότηση ΕΣΡ, ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες και η επακόλουθη αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, είναι συνταγματική υποχρέωση και ευθύνη όλων των πολιτικών δυνάμεων».”

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...