Ναύπακτος,ένα ταξίδι από το παρελθόν στο παρόν,είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου του Γιώργου Βαρελά,που παρουσιάστηκε χθες βράδυ,στο βιβλιοπωλείο-καφέ ADAGIO II στο λιμάνι της Ναυπάκτου.

Παρουσία της συζύγου του, εκλεκτών φίλων,αλλά και της μουσικής του οικογένειας της μικτής χορωδίας Ναυπάκτου-αφού αποτέλεσε για 8 συναπτά έτη πρόεδρός της αλλά και ενεργό πλέον μέλος της-ο εκπαιδευτικός Θωμάς Παναγιωτόπουλος και η πρόεδρος της Μικτής χορωδίας Ναυπάκτου Άννα Παπαγεωργίου,παρουσίασαν πτυχές του δίγλωσσου βιβλίου,μέσα από το οποίο παρουσιάζονται τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της πόλης και συμπυκνωμένα τα ιστορικά γεγονότα. Επίσης γίνεται αναφορά για τα ήθη και έθιμα του τόπου,οι αρχαιότητες, τα τοπωνύμια και πολλά άλλα.

Πολύτιμος συμπαραστάτης βεβαίως στην κυκλοφορία του βιβλίου οι συντοπίτες μας εξ’Αμερικής Παναγιώτη και Τρύφωνα Σκιαδά,που ανέλαβαν το οικονομικό κόστος της έκδοσής του.

Παραυρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη κ.Ιεροθέου-που απουσίαζε στην Αμερική-π.Θωμάς Βαμβίνης,ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας και υποψήφιος δήμαρχος επικεφαλής της Α.Δ.Κ.Ν. Γιάννης Μπουλές, ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Βασίλης Γκίζας

Είναι γραμμένο σε δίγλωσση μορφή για να μπορεί κάθε αναγνώστης να γνωρίσει το χθες και το σήμερα της Ναυπάκτου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...