Ποια γνωστή ηθοποιός ήταν στο πλοίο με τον Χρήστο Φερεντίνο;

Ποια γνωστή ηθοποιός ήταν στο πλοίο με τον Χρήστο Φερεντίνο;
Ο Χρήστος Φερεντίνος, επέλεξε το ήσυχο νησί της Δονούσας για να περάσει τις διακοπές του στα τέλη Αυγούστου. 

Το Briefingnews, εξασφάλισε και σας παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο, από το ταξίδι του γνωστού παρουσιαστή.

Δευτέρα 27 Αυγούστου. Ο Χρήστος Φερεντίνος επιβιβάζεται στο blue star Paros. Διαλέγει την διακεκριμένη θέση.  Μαζί του στην ίδια παρέα είδαμε και την γνωστή ηθοποιό Τζένη Μπότση, που καθόλη την διάρκεια του ταξιδιού προς το νησί, ήταν μαζί.

{youtube}EwNe51tQr-g{/youtube}

Στο ίδιο πλοίο μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Τζένη Μπότση, είναι και δυο φίλοι τους. 

Ο παρουσιαστής του Αντ1, σε χαλαρούς ρυθμούς διακοπών, απολαμβάνει το ταξίδι, τρώγοντας και πίνοντας καφέ και μπύρα. Έχοντας μαζί του το προσωπικό του λαπ-τοπ, ρίχνει μια ματιά και στα τελευταία νέα για τη νέα τηλεοπτική σαιζόν και τα σενάρια που γράφονται. Πάντως ο ίδιος  για το μόνο που φαίνεται να ενδιαφέρεται είναι οι διακοπές του στην Δονούσα.

Φορώντας μια βερμούδα και ένα αθλητικό t shirt, κάθεται στο σαλόνι του πλοίου και παρακολουθεί ποδόσφαιρο. Είναι γνωστό άλλωστε ότι είναι λάτρης της στρογγυλής θεάς.

{youtube}aHMkpF2R4HQ{/youtube}

Απόλαυσε το φαγητό του στο σαλόνι, ενώ σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού δεν  ήταν μαζί του η Σοφία Παυλίδου, Δεν μάθαμε που ήταν πάντως σίγουρα δεν ήταν στο πλοίο. Αν τώρα η ίδια η γνωστή ηθοποιός ήταν ήδη στην Δονούσα, είναι κάτι που δεν το μάθαμε….

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...