Σκληρή απάντηση Σύψα σε δημοσίευμα περί αργοπορίας του στη χθεσινή συνάντηση Ομοσπονδίας -Φορέων για ΕΦΚΑ.

Ο αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών Γ.Σύψας,επικοινώνησε με το Nafpaktianews προκειμένου να απαντήσει σε σχόλιο ιστότοπου περί της αργοπορίας του από τη χθεσινή συνάντηση της Ομοσπονδίας με τους φορείς για το ζήτημα του ΕΦΚΑ που ανέδειξε το Nafpaktianews.

O κ.Σύψας ανέφερε ότι η επί 20 λεπτη αργοπορία του από την συνάντηση οφειλόταν σε υποχρέωσή του εκτός πόλεως της Ναυπάκτου που αντικειμενικά καθιστούσε την φυσική του παρουσία αδύνατη.(Αυτό επισημάνθηκε και από το ρεπορτάζ του Nafpaktianews που κάλυψε αποκλειστικά τη συνάντηση)

Ο δήμος Ναυπακτίας σε κάθε περίπτωση – συνεχίζει ο κ. Σύψας- στηρίζει τις προσπάθειες όλων όσων αγωνίζονται για παραμονή των υπηρεσιών στην πόλη μας.

΄Οσο για τις αναφορές  ιστοτόπου που με τον τρόπο του πλήττει το κύρος του δήμου και εμού προσωπικά και που μάλιστα δεν γνωρίζει καν την ακριβή μου ιδιότητα ,έχω να απαντήσω ότι δεν σκοπεύω να ασχοληθώ περαιτέρω με όψιμους δημοσιογραφίσκους που μάλιστα,απουσίαζαν και οι ίδιοι από τη σύσκεψη αυτή αποδεικνύοντας στην πράξη το “ενδιαφέρον” τους για το ζήτημα.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...