Στην Αθήνα έρχεται ο Πιερ Μοσκοβισί, στις 25 Ιουλίου!

Την Αθήνα αναμένεται να επισκεφτεί για ακόμα μία φορά ο επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί, στις 25 Ιουλίου! 

 

 Κατά την διάρκεια δηλώσεών του σχετικά με την έξοδο της Ελλάδας από τη διαδικασία ελέγχου, δημοσιονομικού ελλείμματος, ο κ. Μοσκοβισί ενημέρωσε ότι στις 25 Ιουλίου θα επισκεφθεί την Αθήνα, όπου θα συζητήσει τα θέματα της ελληνικής οικονομίας με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.
 

 Ο ίδιος, αφού έδωσε συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση, χαρακτήρισε φίλο του τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και δείχνοντας στους δημοσιογράφους έναν πίνακα με τις δημοσιονομικές επιδόσεις της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια ανέφερε ότι μπορεί κανείς να δει ότι στη μείωση του ελλείμματος συνέβαλαν όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις μετά το 2009!

 

Σύμφωνα με τον κ. Μοσκοβισί, η αποκλιμάκωση του ελλείμματος στην Ελλάδα από το 2009 είναι εντυπωσιακή. Όπως είπε χαρακτηριστικά χώρες με υγιή δημοσιονομική παράδοση είναι σε χειρότερη δημοσιονομική θέση από την Ελλάδα.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/292565-Sten-Athena-erchetai-o-Pier-Moskobisi-stis-25-Ioylioy ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...