Στη Δικαιοσύνη ο ΣΥΡΙΖΑ για τα «άκρως απόρρητα έγγραφα» του Βενιζέλου!

Στη Δικαιοσύνη ο ΣΥΡΙΖΑ για τα «άκρως απόρρητα έγγραφα» του Βενιζέλου!
Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης ζητεί ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι, διαθέτει αντίγραφα με άκρως απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από τη θητεία του στο Πεντάγωνο.
Η αξιωματική αντιπολίτευση ανακοίνωσε πως «αναμένει την άμεση και αυτεπάγγελτη παρέμβαση των Αρχών, που είναι αρμόδιες για την προστασία του στρατιωτικού απορρήτου, την παραβίαση του οποίου ο κ. Βενιζέλος θεώρησε πρόσφορη για περίεργο χιούμορ».

Ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας εκτιμά ότι, οι δηλώσεις Βενιζέλου γεννούν σοβαρά ερωτηματικά με την νομιμότητα και σκοπιμότητα διατήρησής τους στο προσωπικό αρχείο απελθόντων Υπουργών Εθνικής Άμυνας και τους κινδύνους, που ενδέχεται να προέλθουν από την διατήρηση εθνικά ευαίσθητων πληροφοριών σε ιδιωτικά αρχεία.

Απαντώντας το ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι, είναι πραγματικά «για λύπηση η σοβαροφανής αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στη χθεσινή αποστροφή της ομιλίας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, που απαντώντας στον οχετό των άθλιων συκοφαντιών που εκτοξεύονταν από το ΣΥΡΙΖΑ επί μήνες για τη «λίστα Λαγκάρντ».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...