Στη φυλακή ο γιατρός του «Ιπποκράτειου»

Για τη δολοφονία 36χρονης μέσα στο νοσοκομείο

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο ειδικευόμενος αγγειοχειρούργος του «Ιπποκράτειου» Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, που κατηγορείται ότι δολοφόνησε 36χρονη Γεωργιανή, μητέρα 3 παιδιών, μέσα στο νοσηλευτικό ίδρυμα και στη συνέχεια ξεφορτώθηκε τη σορό της σε γκρεμό, στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Ο 38χρονος γιατρός, κατά την τρίωρη απολογία του,
αρνήθηκε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού που του αποδίδονται, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι υπήρχε ερωτικό ενδιαφέρον από την πλευρά του θύματος προς εκείνον.

«Έχω παγιδευτεί. Κάποιος ζήλεψε το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει για μένα», φέρεται να είπε, ενώ επιβεβαίωσε ότι το τελευταίο διάστημα επικοινωνούσε με την άτυχη γυναίκα, μέσω Facebook.

Ο ίδιος, πάντως, υποστήριξε ότι η 36χρονη δεν ήρθε ποτέ
στο προγραμματισμένο ιατρικό ραντεβού που είχε μαζί της την ημέρα της εξαφάνισής της, στις 26 Απριλίου, στο «Ιπποκράτειο».

Σχετικά με το αναισθητικό, που ανιχνεύθηκε στον οργανισμό της δήλωσε άγνοια για το πώς χρησιμοποιήθηκε.  Για τη διαδρομή που έκανε την ίδια ημέρα με το αυτοκίνητό του προς τη Χαλκιδική , όπου βρέθηκε το πτώμα, ισχυρίστηκε ότι κάνει συχνά τη συγκεκριμένη διαδρομή για να «ξεδώσει».

Όσο για τις «περίεργες» κινήσεις που φαίνεται να κατέγραψε κάμερα στο προαύλιο του νοσοκομείου, εξήγησε ότι μετέφερε στο αυτοκίνητό του τρεις τσάντες, μία με άπλυτα, μία δεύτερη με τον υπολογιστή του και μία τρίτη με φαγώσιμα.

Ομως, τα όσα ανέφερε στην απολογία του δεν έπεισαν την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων, που συμφώνησαν να τον κρίνουν προσωρινά κρατούμενο. Η συνήγορός του δήλωσε ότι προτίθεται να προσφύγει κατά της προσωρινής κράτησης.

Τα επόμενα 24ωρα θα ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις που αναμένεται να ρίξουν «φως» στα αίτια θανάτου της 36χρονης.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/283249-Ste-phylake-o-giatros-toy-Ippokrateioy ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...