Συνεχής Ενημέρωση: Βρέθηκε το όχημα που είχαν κλέψει – Σε στενό κλοιό βρίσκονται οι δραπέτες

DRAPETESTRIKALA_561_355_561_355


Δευτέρα 24/6/ 12:05.Oι έρευνες των αστυνομικών εστιάζονται σε συγκεκριμένο γεωγραφικό τρίγωνο,ενώ ερευνώνται και ακατοίκητα ή κλειστά (για πολύ καιρό) σπίτια αφού εικάζεται  ότι όπως και στην περίπτωση του χωριού Τείχιο,παραμένουν σ’αυτά (οι δραπέτες) προκειμένου να μην εντοπίζονται εύκολα από τις αστυνομικές αρχές.Κατά τ’άλλα φτάνουν συνεχώς ενισχύσεις και από άλλες περιοχές της χώρας επίλεκτων μονάδων της ΕΛ.ΑΣ.

11:39 Το παρόν στην περιοχή αποκλεισμού των δραστών στην ορεινή Φωκίδα δίνει και ο Αρχηγός της Ελληνικής αστυνομίας  Στρατηγός Παπαγιαννόπουλος ο οποίος συντονίζει και όλες τις προσπάθειες.

20:13: Ο αστυνομικός κλοιός κλείνει ασφυκτικά γύρω από τους φονιάδες-δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.Μικρή ομάδα απ’αυτούς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ξεκοπεί σε χωριό της περιοχής  Άνω Σεργούλα του δήμου Δωρίδας  και συγκεκριμένα στο χωριό Παλιοχωράκι.

19:02: Έρχονται νέες ενισχύσεις σε λίγη ώρα για να αποκλειστούν περισσότερα σημεία στην  ορεινή Ναυπακτία και Δωρίδα .Θέμα ωρών η ειδική επέμβαση.

11:55 Σε στενό κλοιό βρίσκονται οι δραπέτες από τις ειδικές επίλεκτες ομάδες πρόληψης και καταστολής εγκλήματος (ΟΠΚΕ) στην ευρύτερη περιοχή του χωριού Ποτιδάνεια.Θέμα ωρών η ειδική επέμβαση.

10:28 (Κυριακή): Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του nafpaktianews.gr,έχει βρεθεί το αγροτικό αυτοκίνητο που είχε κλαπεί στο  χωριό Φιλοθέη από τους Δραπέτες.Οι πληροφορίες λένε ότι το όχημα εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή του χωριού.

00:30: Νεότερη ενημέρωση βρέθηκε σπίτι στο Τείχιο Δωρίδας που σύμφωνα από τις πρώτες εκτιμήσεις διέμεναν οι δραπέτες.

00:17: Νεότερη ενημέρωση σύμφωνα με πληροφορίες το όπλο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας για περεταίρω έρευνες.

00:05: Πρίν λίγη ώρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews.gr βρέθηκε από πολίτη το όπλο G3 του αδικοχαμένου αστυνομικού που δολοφονήθηκε από τους αδίστακτους κακοποιούς στο Δίστομο. Το όπλο βρέθηκε έξω από το χωριό Φιλοθέη Φωκίδας στη άκρη του δρόμου και σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών ή  τους έπεσε κατά την διαφυγή ή δεν αποκλείεται το γεγονός  να το άφησαν εσκεμμένα . Ακόμη δεν υπάρχει καμία εξέληξη για τον εντοπισμό των κακοποιών . Μείνετε συντονισμένοι για νεότερες πληροφορίες.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...