Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ & ΕΦΚΑ Γιώργος Κυριακόπουλος συνταξιοδοτήθηκε και αποχωρεί από την Υπηρεσία μετά από 38 χρόνια εργασίας.

Είχε διατελέσει και Πρόεδρος Εργαζομένων ΙΚΑ & ΕΦΚΑ Αχαΐας, Ηλείας,  Ζακύνθου,  Κεφαλληνίας.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του αναφέρει:


Πέρασαν τόσα χρόνια….
1985 ΙΚΑ -2023 ΕΦΚΑ
Τελευταία ημέρα!!!
Μετά από 38 χρόνια κ δύο μήνες έληξε κ η παράταση.
Μου δόθηκε η δυνατότητα μέσα από αυτή την Υπηρεσία όλη αυτή την μεγάλη περίοδο να δώσω κ να πάρω.
 Έκανα φίλους, συναδέλφους, συναλλασσόμενους, συνδικαλιστές σ όλη την Ελλάδα κ βοήθησα με κάθε τρόπο με εντιμότητα με καλοσύνη, με ευγένεια, με συμβουλές όσους μπορούσα σ αυτή την διαδρομή, πιστός στην αντίληψη, ότι υπηρετούμε ένα φορέα που τα προβλήματα όσων έχουμε απέναντι μας κάθε φορά, είναι μεγαλύτερα από τα δικά μας.
 Άνθρωποι απλοί, ασφαλισμένοι, συνταξιούχοι, ασθενείς, επιχειρηματίες που αγωνιούν για την επόμενη ημέρα κ τόσοι άλλοι, που φθάνουν σήμερα με την ίδρυση του ΕΦΚΑ το σύνολο του Ελληνικού Πληθυσμού, είναι όσοι παίρνουν την πόρτα του.
Κατέκτησα πολλά σε μια μακρόχρονη συνδικαλιστική πορεία, από το 1992-2022.
Πρόεδρος Εργαζομένων ΙΚΑ κ ΕΦΚΑ Αχαΐας- Ηλείας Ζακύνθου Κεφαλληνίας,
Πρόεδρος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων ΙΚΑ κ ΕΦΚΑ, Αντιπρόεδρος, κ μέλος της για 30 χρόνια.
Αναμνήσεις πολλές, στιγμές όμορφες, δύσκολες, συγκινήσεις, διεκδικήσεις, αντιπαραθέσεις συνδικαλιστικές πάντα με πολιτισμό, κ τέλος την μεγαλύτερη κατάκτηση που δεν ήταν η Βουλευτική έδρα της 21/5/2023 αλλά η αναγνώριση κ η εκτίμηση από την κοινωνία που δεν έχει ορισμένο χρόνο κ την εισπράττω καθημερινά.
 Στα πρόσωπα όσων σήμερα ήταν στην μικρή αυτή γιορτή και τους ευχαριστώ, είδα όσους συναδέλφους συνεργάστηκα από το Παράρτημα του ΙΚΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗΣ στην Γερμανού μεχρι σήμερα.
Ευχαριστώ ακόμα όλους τους υπαλλήλους του τ ΙΚΑ, σήμερα ΕΦΚΑ που εκπροσώπησα είτε με την ψήφο τους είτε όχι, και με στήριξαν τόσα χρόνια κ τοπικά κ Πανελλαδικά.
 Θέλω να κάνω μια ειδική μνεία στους τέως Προέδρους της ΠΟΣΕ ΙΚΑ Βασιλης Κοκκαλης Γιάννη Περήφανο, Χρυσάφη Συκακη, Νίκος Χατζόπουλος κ τον αείμνηστο Βαγγέλη Θεοδωρίδη που συμπορευτηκαμε μαζί συνδικαλιστικά για πολλά χρόνια.
Τέλος το απόντα αλλά απόντα αξέχαστο φίλο Αντώνη Γκουσκο.
Το ΙΚΑ κ σήμερα ΕΦΚΑ θα είναι πάντα η οικογένεια μου αφού εκεί έφτιαξα και την οικογένεια μου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ
Υ.Γ Ένα σχόλιο μου θύμησε ότι ποτέ δεν επέλεξα να είμαι συνδικαλιστής κ με θέση Ευθύνης.
33 Χρόνια ποτέ Προϊστάμενος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...