Το baby botox κάνει θραύση στο Χόλιγουντ!

Το baby botox κάνει θραύση στο Χόλιγουντ!
Μια νέα μέθοδο που “προσπερνά” το κλασσικό botox και έχει γίνει ήδη μόδα στο Χόλιγουντ, προτείνουν οι γιατροί πασίγνωστης κλινικής Αισθητικής Δερματολογίας των ΗΠΑ.
Πρόκειται για το baby botox, μία εξειδικευμένη θεραπεία που απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να απαλύνουν τα σημάδια του χρόνου χωρίς επιπτώσεις στην εκφραστικότητα του προσώπου τους. Αναπτύχθηκε στο Χόλιγουντ για κλείσει τα στόματα των σκηνοθετών που αγανάκτησαν με τα «παγωμένα» πρόσωπα των ηθοποιών, συνέπεια των θεραπειών botox στις οποίες είχαν υποβληθεί.

Μάλιστα, ο Μάρτιν Σκορτσέζε δεν δίστασε να διαμαρτυρηθεί δημόσια για τα αψεγάδιαστα μέτωπα των ηθοποιών, που δεν διαθέτουν πια καμία εκφραστικότητα.

Ετσι δημιουργήθηκε μια νέα θεραπεία, παρόμοια με το botox, η οποία είναι ικανή να καλύψει τις ανάγκες των πρωταγωνιστών για νεανικό και φυσικό look χωρίς να επηρεάζει την ικανότητα του προσώπου να εκφράζει συναισθήματα: το baby botox.

Πως και που εφαρμόζεται;

Το baby botox, γνωστό και ως micro- botox, είναι ενέσεις botox μικρότερης ισχύος που εφαρμόζονται στα συνηθισμένα σημεία του προσώπου: στο «πόδι της χήνας», στις ρυτίδες του μετώπου και στις ρινοπαρειακές ρυτίδες. Το πλεονέκτημα του baby botox είναι ότι λόγω της μικρής ποσότητας δραστικής ουσίας που χρησιμοποιείται, οι εκφράσεις του προσώπου δεν επηρεάζονται καθόλου, ενώ ταυτόχρονα οι λεπτές ρυτίδες εξαλείφονται.

Σε ποιους απευθύνεται;

Είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να εξομαλύνουν τις λεπτές ρυτίδες που σχηματίζονται στην περιοχή των ματιών.

Σε πόσο καιρό θα χρειαστώ επανάληψη;

Τα αποτελέσματα του bαby botox διαρκούν περίπου 6 μήνες.

Πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε επέμβαση ή άλλη θεραπεία είναι απαραίτητο να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας.

ΥΓΕΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...