Τρύγος: Το μυστικό της συγκομιδής που επηρεάζει το κρασί

Με καθυστέρηση δύο εβδομάδων ξεκίνησε ο τρύγος για τα οινοποιήσιμα σταφύλια στη Βόρεια Ελλάδα καθώς οι κακοκαιρίες των τελευταίων ημερών δεν επέτρεπαν στους οινοποιούς να μπουν στα αμπέλια. Όπως λένε η κλιματική αλλαγή έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία καθώς δημιουργεί προβλήματα τόσο στον τρύγο όσο και στην ποιότητα των σταφυλιών. Ωστόσο παρά τα προβλήματα εκτιμούν ότι η φετινή παραγωγή είναι από τις καλύτερες των τελευταίων ετών όπως και τα κρασιά που θα απολαύσουμε. Η κάμερα της εκπομπής «Ωρα Θερινή» βρέθηκε στα αμπέλια του Κτήματος Παπαγιάννη στη Χαλκιδική.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...