Φωτογραφίες και video απο την εκδήλωση ΄΄Με αφορμή ένα βιβλίο 2012΄΄. Παρουσίαση νέων τοπικών βιβλίων και νέων βιβλίων που έγραψαν Ναυπάκτιοι συγγραφείς

   Σε ένα όμορφο χώρο, στον κήπο του αρχοντικού αρχοντικού Μπότσαρη, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, 3 Αυγούστου 2012,  η εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ναυπακτίας και η Παπαχαραλάμπειος Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου με την παρουσίαση των νέων βιβλίων.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν τα νέα βιβλία που εκδόθηκαν από πέρσι το καλοκαίρι μέχρι σήμερα. Από αυτά, τα μισά είχαν θέμα καθαρό τοπικό, δηλαδή αναφέρονται στη Ναύπακτο και την Ναυπακτία. Τα υπόλοιπα ήταν βιβλία με διάφορα θέματα που έχουν γραφεί από Ναυπάκτιους συγγραφείς.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομους χαιρετισμούς του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Παπαχαραλαμπείου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεου και του Αντιδημάρχου Ναυπακτίας σε θέματα πολιτισμού κ. Κώστα Σταυρόπουλου.

Το συντονισμό της παρουσίασης των βιβλίων είχε ο Επίτιμος πρόεδρος της Εταιρείας Ναυπακτιακών Μελετών κ. Χαράλαμπος  Χαραλαμπόπουλος. Τα βιβλία παρουσιάστηκαν από τις κυρίες Κατερίνα Νάστου και Τζίνα Παπαϊωάννου. Ενώ παρουσιαζόταν το βιβλίο προβαλλόταν στην οθόνη το εξώφυλλό του.

Στη συνέχεια ακλούθησε ολιγόλεπτο βίντεο των εκδηλώσεων της καλοκαιρινής εκστρατείας της Βιβλιοθήκης με τίτλο «Διαδρομές με Πυξίδα τη Βιβλιοθήκη» με πρωταγωνιστές τους μικρούς δημιουργούς της πόλης μας.

Η Διεύθυνση της Βιβλιοθήκης ευχαρίστησε θερμά όλους τους εθελοντές και δήλωσε ότι είναι πάντα πρόθυμη να υλοποιήσει καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες όλων όσων το επιθυμούν.

.........................



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...