Hρεμία πλέον επικρατεί στο Αγρίνιο

Hρεμία πλέον επικρατεί στο Αγρίνιο μετά τις  συμπλοκές αντεξουσιαστών με τις αστυνομικές δυνάμεις που διαδραματίστηκαν  για ένα δίωρο περίπου ενόσω  λάμβαναν χώρο τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής.

Τα επεισόδια ήταν  εκτεταμένα ,αν και όχι πρωτόγνωρα, αλλά και  αναμενόμενα. Οι αντεξουσιαστές  επιτέθηκαν με πέτρες και μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις που τους απέκρουσαν με βομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα που έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική σε πολλά σημεία της πόλης. Κύρια εστία αρχικά η περιοχή του Αγίου Δημητρίου ενώ το κυνηγητό στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε κεντρικότατα σημεία πέριξ της κεντρικής πλατείας. Ορμητήριο των αντεξουσιαστών  υπήρξε η πλατεία Δημάδη απ’ όπου ξεκίνησε αρχικά η πορεία τους μετά από αντιφασιστική συγκέντρωση.

Η αστυνομία προχώρησε σήμερα σε 22 συνολικά προσαγωγές (πολλές προληπτικού χαρακτήρα) και δύο συλλήψεις ενώ ελαφρά τραυματίες νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο αντεξουσιαστής. Στις ζημιές συγκαταλέγονται οι καμένοι κάδοι και φθορές στα υποκαταστήματα δύο τραπεζών.

Πηγή: agrinionews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...