Xωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η Ναύπακτος από την ισχυρή βροχόπτωση.

-Αλώβητη φαίνεται ότι πέρασε η Ναύπακτος το κύμα της έντονης βροχόπτωσης που την χτύπησε στις 15.00 μετά το μεσημέρι διάρκειας 45 λεπτών.

Με μια πρώτη γρήγορη αποτύπωση της κατάστασης από σημεία “Κλειδιά”  έδειξαν ότι σε γενικές γραμμές όλα κύλησαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Χείμαρρος Βαρια : Παρότι χρήζει του άμεσου καθαρισμού της κοίτης του,ο χείμαρρος δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με το νερό να είναι ελάχιστο

Χείμαρρος Τζάβαρη: Tα ίδια ισχύουν και για τον χείμαρρο που βρίσκεται στα ανατολικά της πόλης, στο Ξηροπήγαδο

Χείμαρρος Σκα: Ίδια η κατάσταση,χωρίς πρόβλημα.

Παραλία Ψανής: Πρόσκαιρα,η παραλιακή οδός της Ψανής αντιμετώπισε σε τρία σημεία πρόβλημα συσσώρευσης υδάτων από τα φύλλα των δένδρων που έφραζαν το νερό προς στις σχάρες των υπονόμων.Με την άμεση παρέμβαση των επαγγελματιών,το πρόβλημα λύθηκε και το αποχετευτικό λειτούργησε άψογα.

Οδός Καλυδώνος: Μερική συσσώρευση υδάτων παρατηρήθηκε στο γνωστό σημείο όπου βρίσκεται γνωστό σούπερ μάρκετ,και μέρος των υδάτων να βρίσκει διαφυγή προς τον ημιυπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Επί ποδός καθ’όλη τη διάρκεια,που το φαινόμενο της βροχόπτωσης ήταν σε εξέλιξη οι αντιδήμαρχοι Κοτσανάς και Σύψας που συντόνιζαν το έργο των υπηρεσιών του δήμου,όπου αυτό κρινόταν σκόπιμο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...