Φόρεσε το Εθνόσημο ο δικός μας Μάριος Βρουσάι

Mε 1-0 ηττήθηκε η Εθνική Νέων U19, από την αντίστοιχη της Σκωτίας στη δεύτερη μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Δημ. Στ. Κορίνθου.

«Αυτά ήταν τα πρώτα δύο φιλικά που δώσαμε με τη νέα σύνθεση της Εθνικής Νέων. Δοκιμάσαμε πολλά σχήματα στο παιχνίδι μας και μας δόθηκε η ευκαιρία να βγάλουμε συμπεράσματα που θα μας βοηθήσουν στο μέλλον.

Συνολικά, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Παράλληλα, είμαι αισιόδοξος για την πορεία μας στους εφετινούς αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς διακρίνω πολλά θετικά στοιχεία, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά στο διάστημα που μεσολαβεί για να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τα ματς της προκριματικής φάσης» ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Γιάννη Γκούμα.

ΕΛΛΑΔΑ: Ευαγγέλου (65΄ Ρέτσος), Καπετάνος, Νικολάου, Μαρουδής (55΄ Νάτσος), Βρουσάι (73΄ Βουκελάτος), Μιλόγεβιτς (55΄ Μίγγος), Σαμπανίδης (65΄ Σταθόπουλος), Παυλίδης (65΄ Μούργος), Κιρτζιαλίδης (55΄ Λημνιός), Τάμπας (73΄ Βαλμάς), Γιαννούτσος (73΄ Κατράνης)

Φωτορεπορτάζ

ΑΡΧΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...