Γαλατάς: Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου 1940 – Κατάθεση στεφάνων

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, εορτάστηκε και φέτος ο εορτασμός της εθνικής επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940  στο Γαλατά. Στις 09:30, έγινε  δοξολογία στον Ιερό Ναό Γεννήσεως  της Θεοτόκου χοροστατούντος του  π. Γεωργίου Μπίμπου.  Μετά τη δοξολογία, έγινε εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από το Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Γαλατά, κ. Κων. Σακαρέλο   αναλύοντας τη σημασία της επετείου.

Στη συνέχεια, ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Γαλατά και κατάθεση στεφάνων από τους:

Πρόεδρο  της Τοπικής Κοινότητας   Ελ. Μπαλωμένο

Εκπρόσωπο Αναπήρων Πολέμου  εγγονό   Γ. Χαραλαμπόπουλου

Πρόεδρο  Πολιτιστικού  και  Μορφωτικού  Συλλόγου Γαλατά   Χρ. Κακολύρη

Μέλος  του Πολιτιστικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου Γαλατά “Άγιος Πέτρος”  Ν. Πολονύφη

Παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού.

Σημειώνεται ότι στον χώρο της εκδήλωσης παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Χάλκειας Α. Πολονύφης,  ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος ΧΥΤΑ  Ναυπάκτου Χ. Σαλαμούρας, ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Ναυπακτίας  Σ. Τραχύλης, ο πρόεδρος  της Τοπικής Κοινότητας  Γαλατά  Ελ. Μπαλωμένος, και ο σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Γαλατά Ε. Πετούσης.
galatas.gr

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Συγχαρητήρια στα παιδιά, στον διευθυντή του σχολείου και σε όλους τους δασκάλους του σχολείου Γαλατά…….με μοναδική εξαίρεση τον δάσκαλο της τρίτης δημοτικού που ήταν εκτός τόπου και χρόνου.μάλλον ο άνθρωπος τα είχε μπερδέψει λίγο.εμφανιστηκε στην γιορτη της σημαίας την Δευτέρα με τζίν και φουτερ με την αμερικανικη σημαία και στην παρέλαση της 28ης με ξεσκισμένο τζίν και φούτερ.κύριε δάσκαλε τι πιστεύατε; Οτι πήγατε για καφέ με τους φίλους σας; Ξέρω τα ράσα δεν κάνουν τον παπά αλλα νομίζω λίγος σεβασμός δεν θα έβλαπτε.θα σας μπορούσα να δικαιολογήσω την αμφίεση σας μόνο αν είχατε κανονίσει να πάτε για ελιές μετά την γιορτή και την παρέλαση….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...