Επική νίκη και πρωτάθλημα για του έφηβους του ΠΑΣ. Βίντεο η απονομή του τροπαίου.

Σε λίγο περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο όπως και η προβολή ολόκληρου του αγώνα.

Δεκάλεπτα : A: 25-23 , B:16-26 Γ:21-08, Δ: 22-23.

Επική νίκη για τον ΠΑΣ Ναυπάκτου που επικράτησε με σκορ 84-80 του ΑΓΣ Ιωαννίνων στον μεγάλο τελικό των εφήβων της ΕΣΚΑΒΔΕ και κατέκτησε το πρωτάθλημα για δεύτερη φορά στην ιστορία του .Ο τελικός διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο της Βόνιτσας και η ομάδα της Ναυπάκτου είχε την συμπαράσταση τριάντα φιλάθλων που ακολούθησαν την αποστολή.

Οι παίκτες του Γ. Σταθάτου μπήκαν από την αρχή του αγώνα αποφασισμένοι για την νίκη παίζοντας χωρίς φόβο απέναντι σε ένα αντίπαλο οπου είχαν τρείς χαμένες ευκαιρίες σε προηγούμενους τελικούς. Έκαναν ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο έχοντας μια διαφορά  2 πόντων 25-23, σε αντίθεση με το δεύτερο,  όπου υπέπεσαν σε πολλά σφάλματα με συνέπεια να βρεθούν πίσω στο σκόρ κλείνοντας το ημίχρονο με 41-49.

Η μεγάλη ανατροπή ήρθε στο τρίτο δεκάλεπτο με τον coach του ΠΑΣ να γυρίζει την άμυνα του σε ζώνη 2-1-2 και του παίκτες να παίζουν καταπληκτικά και στις δύο ρακέτες του γηπέδου, κάνοντας την ανατροπή με ένα επιμέρους σερί 21-08 , παίρνοντας βραχεία κεφαλή για την συνέχεια του αγώνα. Έχοντας το momentum του παιχνιδιού οι έφηβοι του ΠΑΣ δεν υπέκυψαν στην πίεση του αντιπάλου που με σκληρά μαρκαρίσματα προσπάθησαν να γυρίσουν τον αγώνα και με καθαρό μυαλό ολοκλήρωσαν την  παλικαρίσια εμφάνιση τους φέρνοντας το τρόπαιο του πρωταθλήματος στη Ναύπακτο.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες του Γ. Σταθάτου που κατάφεραν τα τελευταία χρόνια να βρίσκονται για 5η φορά στον τελικό της διοργάνωσης και φέρνουν τέτοιες επιτυχίες για τον αθλητισμό της πόλης.

ΠΑΣ Ναυπάκτου: ( Σταθάτος): Γκρέκας,Χασανάι, Πέτσας, Δούρος 32(3), Χουλιάρας 8, Μαλέλης 3(1), Κουμαράκου, Κροκίδας, Αλεξανδρής22(3), Σατλάνης, Ζαμπάρας, Αδαμόπουλος 19.

ΑΓΣΙ:(Τσουκανέλης):Τζουβάρας 8, Καραμπίνας Π.1, Καραμπίνας Δ.19(2), Γερωργίου 2, Βαγγέλης12(1),Κουτσιώτης, Γκαραμέτσης 1 , Τζίμας, Τσουμάνης 1, Τσουκάνελης 10(2), Μπαζάκας 6(2),Μπέλλος 20(5).

Βίντεο Ν. Δούρος



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...